Inkoper edelmetalen en verzamelwaar Zoetermeer
Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v.
Klaaswaal, NL
16 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Als Inkoper bij onze opdrachtgever die actief is in o.a. goudhandel, heb jij een zeer afwisselende baan. Dagelijks ga jij aan de slag op een andere vestiging in de regio Zoetermeer of daar buiten waar jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de inkoop van edelmetalen en verzamelwaar.

Bij deze functie hoort een aantrekkelijk salaris en een uitdagende functie. Om alle kennis op te doen die je nodig hebt, krijg jij een interne opleiding van c.a. 3 weken.

Als inkoper binnen deze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor alle commerciële werkzaamheden binnen de vestiging. Jouw dag start met het openen van de vestiging en je zorgt er voor dat deze een representatieve uitstraling heeft.

Er wordt een divers palet aan sieraden, horloges en goud- en zilverwaren bij jou in de vestiging ingekocht. Daarnaast verzorg je ook de taxaties, verpandingen en bied je kluisverhuur als extra dienst aan.

Alle kennis die je hiervoor moet hebben krijg je via een interne opleiding aangeboden, zodat je na 3 weken zelfstandig op een vestiging aan het werk kunt.

Wel is het van belang dat je ervaring hebt met prijsonderhandelingen. Je rapporteert aan het einde van je werkdag aan de regiomanager en start de volgende dag weer je werkzaamheden op een andere locatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier