Basisarts Ouderengeneeskunde
Spijtenburg
Den Bosch, NL
6 dagen geleden

Functie omschrijving Basisarts Ouderengeneeskunde

Als basisarts ben je verantwoordelijk voor het stellen van de diagnose, het inzetten van de behandeling en het bewaken van de voortgang van de behandeling.

Je stelt per bewoner een individueel behandelplan op. Samen met andere professionals werk je in een enthousiast en ervaren multidisciplinair team rondom de bewoner.

Als arts ben je de regisseur van dit team en draag je inhoudelijk mede zorg voor de verdere ontwikkeling van de zorg- en functieprogramma’s per doelgroep.

Samen met de manager zorg & behandeling van de locatie of afdelingen waar jij werkzaam bent, zorg je voor een goed zorg-

en behandelklimaat, passend bij onze zorgprogramma’s. Daarnaast draag je binnen de vakgroep bij aan het op peil houden en verder ontwikkelen van de inhoudelijke kwaliteit van deze groep.

Kwaliteit van leven en zelfstandigheid van de cliënt staat centraal. Je werkt intramuraal in een multidisciplinair zorgteam en in groeiende mate extramuraal in nauwe samenwerking met de regionale huisartsen en andere professionals in de eerste lijn.

Je beschikt bij voorkeur over een kaderopleiding en / of ervaring intra- en extramuraal.

De ANW diensten zijn gedeeltelijk uitbesteed.

Organisatieprofiel

Het betreft een organisatie in de regio Den Bosch. De organisatie biedt werkplezier door een leuke, afwisselende baan bij een organisatie waar gastvrijheid en aandacht hoog in het vaandel staan.

Functie eisen Basisarts Ouderengeneeskunde

 • Een afgeronde opleiding tot basisarts
 • Affiniteit met kwetsbare ouderen. Je hebt oog voor je cliënten en bent hen graag ten dienste.
 • Participatie in de ANW diensten conform CAO
 • Creativiteit en flexibiliteit :
 • Arbeidsvoorwaarden Basisarts Ouderengeneeskunde

  Het betreft een functie van 28 tot 36 uur per week. De contractomvang is voor bepaalde tijd (1 jaar - bij gebleken geschiktheid gevolgd door verlenging van contract).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier