Projectleider Renovatie
Eminent Groep
Amsterdam, NL
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor renovatieprojecten in de woningbouw. Deze projecten zijn grotendeels in opdracht van woningcorporaties in de regio.

Wat de renovatie inhoudt verschilt per project, veel projecten staan in het teken van duurzaamheid en verduurzamen. Op welke manier dit gebeurt verschilt per project.

Het kan gaan om het aanpassen van een woning op het gebied van energieverbruik, of het verduurzamen van een volledige woning door middel van onderhoud.

Hierin geef jij leiding aan de uitvoerende projectteams en ondersteunt daar waar nodig. Daarnaast houd jij zicht op uitvoering volgens de gestelde eisen van de opdrachtgever.

Denk hierbij aan de planning, kwaliteitseisen en het financiële plaatje. Last but not least’ is het belangrijk dat je oplossingsgericht kan denken.

Bij projecten loop je altijd wel tegen acute en onverwachte verassingen aan. Aan jou om hier adequaat op in te spelen en het project in goede banen te leiden!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier