CNC Frezer
VDL
Amersfoort
3 dagen geleden

Ben jij een echte vakman of werk je graag in een technische omgeving? Dan past VDL MPC perfect bij jou! Wij leveren (gecertificeerd) laswerk en CNC-bewerkingen van middelgrote afmetingen aan diverse machinebouwers en industrieën.

Kom jij ons enthousiaste team versterken in de functie van CNC frezer?

Binnen een team van 12 medewerkers ben je verantwoordelijk voor het CNC frezen van onderdelen, gietstukken en lassamenstellingen binnen de gewenste toleranties en oppervlaktegesteldheid.

Je bent als CNC-Frezer mede verantwoordelijk voor het borgen van het hele freesproces van bewerkingsstrategie, opspanning tot en met kwaliteitsbeoordeling.

Jouw profiel :

 • Een MBO werk- en denkniveau met vanzelfsprekend voldoende kennis van tekening lezen.
 • Je beschikt als CNC-Frezer over een uitgebreide ervaring als verspaner.
 • Ervaring met het opspannen, uitmiddelen en bewerken van gietstukken en lassamenstellingen.
 • Zelfstandig programmeren is een pre.
 • Beschikt over de nodige materiaal- en gereedschapskennis.
 • Werkt nauwgezet, bent een teamspeler, flexibel en gedreven.
 • Bereid te werken in 2-ploegen (vroege ochtend / late middag).
 • Wat biedt VDL MPC jou?

  Naast een werksfeer die informeel, open en direct is, bieden wij je zeer afwisselend werk, een prima salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Bovendien krijg je de mogelijkheid tot in- en externe scholing op jouw vakgebied en zijn er doorgroeimogelijkheden, zowel binnen VDL MPC als VDL Groep.

  Interesse?

  Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Het bedrijf

  Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek en werk je graag in een dynamische omgeving? Bij VDL MPC werk je in een modern productiebedrijf, waarbij diverse plaat- en verspaningsmachines zijn uitgerust met robots.

  Je werkt mee aan kwalitatieve en tailor made' oplossingen voor de klant. We leveren plaatwerk, mechanica en assemblages voor onder andere de semiconductor, defensie en medische markt.

  Bij ons staat vakmanschap centraal. Goed opgeleide vakmensen maken het verschil. Waar nodig word je bijgeschoold in de modernste productietechnieken.

  Daarnaast hebben we uitdagingen voor hoger opgeleiden : continue verbeteren van de operationele processen en het ontwikkelen van nieuwe productiemethoden.

  Werken bij VDL MPC betekent werken met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, jezelf ontplooien en samenwerken met 100 enthousiaste en betrokken collega's.

  LI-MM1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier