DevOPS Engineer 1 1
Worldline
Utrecht, Utrecht, NL
2 dagen geleden

Over Worldline en nummer 4 wereldwijd. Met zijn wereldwijde bereik en zijn toewijding aan innovatie is Worldline de technologiepartner bij uitstek voor handelaren, banken en externe acquirers, evenals voor openbaarvervoersbedrijven, overheidsinstanties en industriële bedrijven in alle sectoren.

Aangedreven door meer dan 20.000 medewerkers in meer dan 50 landen, biedt Worldline zijn klanten duurzame, vertrouwde en veilige oplossingen in de hele waardeketen van betalingen, waardoor de groei van hun bedrijf wordt gestimuleerd, waar ze ook zijn.

 • Diensten aangeboden door Worldline op het gebied van Merchant Services; Terminals, oplossingen & amp; Diensten; Financiële diensten en mobiliteit & amp;
 • e-Transactionele Diensten omvatten binnenlandse en grensoverschrijdende commerciële acquisitie, zowel in de winkel als online, zeer veilige verwerking van betalingstransacties, een brede portefeuille van betaalterminals, evenals e-ticketing en digitale diensten in de industriële omgeving.

  In 2019 genereerde Worldline een proforma-omzet van 5,3 miljard euro. worldline.com

  DevOPS Engineer

  De 20.000 medewerkers van Worldline zijn allemaal verschillend, maar delen dezelfde waarden. Je kunt het zien aan de manier waarop we ons gedragen.

  We zijn nieuwsgierig en nederig - we leren elke dag, we houden het simpel en iedereen betrokken. In onze snel veranderende branche zijn we flexibel en leren we een leven lang.

  Iedereen toont dezelfde toewijding aan kwaliteit en efficiëntie. We hebben een ondernemersgeest en gevoel voor service. Bovenal keren we een uitdaging nooit de rug toe.

  Deze waarden zorgen voor een dynamisch en innovatief team waar iedereen zich kan ontwikkelen en groeien.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier