Teamleider verspaning
VDL ETG Eindhoven
Eindhoven, NL
1 dag geleden

Voor VDL ETG Eindhoven zijn wij op zoek naar een vak volwassen, mensgerichte Teamleider verspaning met een oog voor continue verbeteren.

Geen dag is hetzelfde, jij kunt snel schakelen en je haalt energie uit het werken met collega’s binnen een dynamische, high tech organisatie!

Teamleider verspaning

De functie

Als teamleider verspaning binnen VDL ETG Eindhoven heb je leiding over een of meerdere clusters binnen de verspaningsafdeling.

De afdeling bestaat uit ongeveer 30 medewerkers die in verschillende ploegen werken. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het, conform planning, leveren van producten.

Je zorgt voor de beschikbaarheid van mensen, materialen, tooling en overige productiefaciliteiten.

Verder zorg je er als teamleider voor dat de producten binnen de gestelde financiële doelstellingen geproduceerd worden en volgens de juiste specificaties.

Bij technische afwijkingen communiceer je hierover met de (interne) klant. Je anticipeert op mogelijke bottlenecks in het productieproces en je voert hier structurele verbeteringen in door.

In nauw overleg met andere disciplines, dek je het terrein van QLTC (Quality, Logistics, Technology en Costs) op afdelingsniveau af.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en flexibiliteit m.b.t. de inzetbaarheid en continuïteit van de personele bezetting.

Je rapporteert aan de manager Production Verspaning en bent lid van een team groepsleiders die samen met de manager de afdeling verspaning aansturen.

Het realiseren van grote veranderingen binnen een dynamische afdeling zie je als een grote uitdaging.

Jouw profiel

Je beschikt over een HBO opleiding op het gebied van Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding.

Andere belangrijke kenmerken voor het vervullen van de functie van Groepsleider Parts zijn :

 • Je beschikt over ervaring (relevant kennisniveau) in verspaning, draaien & frezen en logistieke productieprocessen.
 • Je hebt kennis van en ervaring met lean manufacturing, one piece flow en kwaliteitsprogramma's zoals SPC, 6 Sigma.
 • Je bent motiverend en besluitvaardig en bezit over doorzettingsvermogen
 • Je communiceert op alle niveaus binnen de organisatie.
 • Leidinggevende ervaring is een pre.
 • Je bent in staat grote verandertrajecten door te voeren binnen de afdeling.
 • Wat bieden wij?

  Werken bij VDL ETG Eindhoven betekent werken bij een innovatief, ondernemend bedrijf waar kracht door samenwerking’ centraal staat.

  We hechten veel waarde aan een collegiale, prettige werksfeer. Naast uitdagend werk en leuke collega s bieden wij je ook :

 • een goed salaris
 • een jaarlijkse winstuitkering
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • 20% ploegentoeslag omdat je in ons 2-ploegensysteem werkzaam bent
 • Verder krijg je bij een goede pensioenregeling, een jaarlijks VDL-feest met alle collega’s van VDL Groep, doorgroeimogelijkeden en diverse collectiviteitsregelingen en aanbiedingen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier