Sales Engineer
Xelvin
Groningen, Groningen
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij een elektrotechnisch talent, die goed past in een dynamische productie omgeving en heb jij gevoel voor commercie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent de spil tussen techniek en commercie. Je gaat de buitendienst in de volle breedte ondersteunen bij het verkopen van producten en complexe systemen.

In een vroegtijdig stadium heb je als Sales Engineer contact met de klant bij aanvragen. Op basis van eisen en wensen van de klanten bedenk je samen met de andere specialisten binnen het bedrijf een technisch en commercieel haalbaar concept met oog voor duurzaamheid.

Op basis van productkennis en jouw sterke kennis van elektrotechniek en engineering maak je samen met specialisten de beste keuzes voor klanten.

Als Sales Engineer ben je in staat om alle benodigde informatie tijdig intern te verzamelen en te vertalen naar een passende aanbieding.

Je bent kostprijsverantwoordelijk, schat de risico's en levertijd in en maakt calculaties. Waar nodig ga je samen met de buitendienstmedewerkers klanten bezoeken om ze te overtuigen van de aanbieding en advies.

In deze functie wordt een groot beroep gedaan op jouw commerciële gevoel, eigen initiatief en het kunnen denken in conceptuele oplossingen.

Werkplek regio Groningen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier