Agile Projectmanager
Twente
Enschede, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

TRIMM in Twente is op zoek naar een Agile Projectmanager. Heb je meerdere jaren ervaring met het managen van digitale projecten, en coaching van digital professionals?

Dan kan deze baan een leuke stap voorwaarts zijn! Functie omschrijving In deze functie vervul je de rol van scrum master voor jouw team.

Je organiseert en begeleidt het agile proces, en zorgt voor teamverbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van planningen en begrotingen en het afstemmen van de benodigde capaciteit.

Je weet hoe je verwachtingen moet managen tussen de klant en het team. Om dit op een gedegen manier te kunnen doen, beschik je uiteraard over sterke communicatieve vaardigheden.

Als Agile Projectmanager ben je lid van een multidisciplinair team. Je weet het team te inspireren en te motiveren voor de betreffende klant case.

Bovendien manage je alle stakeholders en houd je de budgetten in de gaten zodat het team zo goed mogelijk zijn werk kan doen.

De TRIMM-teams werken meestal gelijktijdig aan meerdere projecten voor verschillende klanten. Je kunt er daarom vanuit gaan dat je bij verschillende, parallel lopende projecten betrokken bent.

Je rapporteert aan de operations manager. Functievereisten Must have : Je bent resultaatgericht en vastberaden om concrete resultaten en doelstellingen te behalen.

Tegenslagen weerhouden je er niet van om de vastgestelde lijn te blijven volgen; Je hebt talent voor plannen en organiseren.

 • Je kunt meerdere parallelle implementatietrajecten managen en neemt alle stakeholders hierin mee. Je bent hierbij niet bang om belangrijke besluiten te nemen;
 • Je beschikt over een kritische en analytische houding, en je kunt ideeën op een doortastende en onderbouwende manier communiceren richting team en stakeholders;
 • Je begrijpt wat de rol van projectmanager en scrum master inhoudt, je doorgrondt agile projectmethodieken en je weet je collega’s daarin mee te nemen.

 • Daarnaast snap je hoe je de rol van scrum master kunt combineren met die van projectmanager; Je hebt ervaring met het managen van agile software development trajecten;
 • Uiteraard is het essentieel dat je een uitstekende beheersing hebt van zakelijk Engels. We vinden het daarnaast belangrijk dat je de Nederlandse taal machtig bent.

  Nice to have : Je bent certified scrum master. Aanbod Bij TRIMM werken we met meer dan honderd specialisten aan het bedenken, ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden van digital platforms, sites, portals, shops en campagnes voor klanten zoals Philips, Liberty Global, Maxi-Cosi, DSM, Nexperia, Grolsch en KLM.

  Doordat we bij TRIMM werken in multidisciplinaire teams, voelen we ons gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van onze klanten en het slagen van de projecten.

  Daarbij zoeken we constant naar de volgende stap; elk project moet beter worden dan het voorgaande. Het resultaat van deze filosofie is dat we al meerdere malen in de prijzen zijn gevallen met de webapplicaties, platformen en campagnes die wij ontwikkeld hebben.

  Dit maakt TRIMM een erg leuke plek om te werken! In de samenwerking met jouw team kun je veel opsteken van de specialistische blik die iedereen heeft.

  Het team is jong, gezellig, kritisch, resultaatgericht en enthousiast. Het voelt goed om de verantwoordelijkheid voor het succes van de projecten te delen met jouw teamgenoten.

  Bij TRIMM hebben we veel aandacht voor inhoudelijk professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt volop ruimte om te groeien in je vak en eigen specialisme.

 • We hebben bovendien een opleidingsbudget waar je aanspraak op kan maken. In leren en ontwikkelen willen we graag dat je zelf het initiatief neemt;
 • als jij weet hoe je jouw persoonlijke ontwikkeling wilt inrichten, dan helpen wij met de middelen om dit te verwezenlijken.

  TRIMM heeft zich altijd onderscheiden met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard ontvang je in deze functie een passend salaris.

  Bedrijfsprofiel TRIMM We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken.

  We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen.

  Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen : Digital is ons vak(manschap). Heb jij interesse in deze functie?

  Klik op de solliciteerbutton voor een baan bij TRIMM in Twente! Meer vacatures in Twente vind je op

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier