Coördinator servicedesk @DLA ICT
TwenteXL werving & selectie
Doetinchem, Gelderland
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Is het voor jou een eitje om ingewikkelde ICT-handelingen eenvoudig uit te leggen aan klanten? En lijkt het je leuk om een compact team aan te sturen? Reageer dan gelijk!

DE FUNCTIE

Als coördinator servicedesk ben je verantwoordelijk voor een optimale inrichting en procesgang van de servicedesk / het incidentenproces.

Jij bent degene die de servicedesk processen op de juiste wijze coördineert en waar nodig escaleert. De servicedesk bestaat momenteel uit 5 enthousiaste en gedreven medewerkers.

De organisatie is groeiende en de servicedesk zal de aankomende jaren ook verder groeien. Het is de kunst om het overzicht te bewaren, mee te denken met de klant én verbeterpunten te signaleren, terwijl je meedraait in het team.

Een echte sociale spin in het web dus.

Neem jij als Coördinator van de servicedesk de leiding? Ben jij een aanjager, benaderbaar en ga je voor kwaliteit en verdere procesoptimalisatie? Reageer dan gelijk!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier