Vice President Consulting - Expert Cloud
CGI
Amsterdam, Netherlands
16 uur geleden

Position Description

Heb jij de nodige ervaring met grote transities naar public cloud (Azure of AWS) en weet jij wat er nodig is om een sterke relatie op te bouwen met onze klanten?

Wil jij jezelf blijven verbeteren en bijdragen aan het zichtbaar maken van onze producten en cloud-proposities?

Wat ga je doen?

Als Vice President Consulting neem jij de leiding in de business-ontwikkeling voor public cloud. Jij ontwikkelt sterke klantrelaties en bouwt deze uit om de CGI-expertise verder zichtbaar te maken.

Jij geeft dit vorm vanuit opdrachten bij onze klanten, waarbij jij het verschil maakt. Je brengt focus aan in de CGI public cloud strategie, waarbij je je zowel richt op onze dienstverlening in financial services als in andere marktsectoren.

Jij bepaalt de prioriteiten voor de interne competentieontwikkeling, waarbij je samenwerkt met andere internationale collega’s en onze Global Technology Operations (GTO).

Binnen onze unit ben jij verantwoordelijk voor de initiatie, planning en realisatie van public cloud thought leadership.

Dit omvat naast het verder ontwikkelen van onze proposities ook het verzorgen van marktuitingen (seminars, white papers, vlogs).

Jij bent onderdeel van het Management Team van de sector.

Wat breng je mee?

Je bent een autoriteit op het gebied van public cloud-toepassingen. Je volgt de ontwikkelingen en innovaties op public cloud gebied op de voet en weet deze effectief toe passen.

Je hebt een duidelijke visie op business en IT-innovaties op basis van public cloud en kan deze uitdragen op C-level. Verder heb jij :

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding;
 • Ervaring met het technisch leiden van public cloud-migraties binnen grote enterprise-omgevingen inclusief hybrid cloud- en databasemigraties;
 • Een diep technisch begrip van actuele cloud computing-technologieën waaronder Serverless, Landing Zones en guardrails;
 • Minimaal 3 jaar hands-on ervaring met Azure of AWS en een public cloud certificering op minimaal Associate niveau;
 • Aantoonbare leiderschapskwaliteiten om zakelijke discussies met klanten te leiden en de public cloud transformatiestrategieën en de technische roadmap vorm te geven;
 • Een bewezen staat van dienst in het opbouwen van duurzame relaties met senior IT-executives in grote en strategische accounts;
 • Ervaring met het toepassen van risk & compliance processen in een public cloud-omgeving binnen een sterk gereguleerde omgeving;
 • Waar kom je terecht?

  Als Vice President Consulting Expert Cloud kom je te werken voor metromarket Financial Services. CGI speelt een vooraanstaande rol bij de veranderingen in de financiële wereld.

  Wij werken voor en met ruim 2.500 financiële instellingen op honderden locaties wereldwijd . Daardoor begrijpen wij de uitdagingen in deze markt.

  In veel gevallen bouwen wij met onze klanten aan de bank en verzekeraar van de toekomst. Wij helpen hen bij transformaties en het realiseren van groei en winstgevendheid.

  Daarbij maken wij gebruik van een breed portfolio services en oplossingen. Betere klantbediening, ondersteuning bij nieuwe regelgeving en efficiënte inzet van informatietechnologie zijn belangrijke thema’s.

  Tevens helpen wij financiële instellingen en hun klanten zich te beschermen tegen de bedreigingen die de digitalisering met zich meebrengt.

  Wij willen het beste uit jou halen

  Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Are you ready to Be part of something dynamic?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier