Werkvoorbereider/Projectleider
Page Personnel
Rotterdam, Zuid Holland, NL
4 dagen geleden
source : Monsterboard

In je rol als werkvoorbereider / projectleider bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van verschillende projecten in de tuinbouw.

Je staat je mannetje binnen het bedrijf en je kan goed omgaan met werken in een hectische omgeving. Bedrijfsomschrijving De klant is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich heeft bewezen aan de top te horen van de wereldwijde tuinbouwtechniek.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het installeren van interne transportsystemen en het adviseren van klanten. Omschrijving Het uitwerken van complete offertes en opdrachten Het maken van overzichtelijke tekeningen Het aansturen van productiemedewerkers Projecten plannen en begeleiden Contact onderhouden met leveranciers en klanten Profiel van kandidaat HBO werk-

en denkniveau Goede beheersing van Nederlands en Engels Ervaring met AutoCad Administratief sterk Aanbod Werken in een snelgroeiend bedrijf Goede arbeidsvoorwaarden

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier