Servicetechnicus WTB Utlititeit, Arnhem
ENGIE
Arnhem, Gelderland, Netherlands
5 dagen geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING Als Service Technicus bij ENGIE voer je werkzaamheden uit aan utilitaire installaties bij diverse grote klanten.

Je krijgt opdracht om het geplande onderhoud uit te voeren en daarmee zorg jij er meteen voor dat de nieuwe en bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijke bepalingen en kwaliteitsnormen.

Als vakvolwassen zelfstandig technicus ben jij verantwoordelijk voor een goede uitvoering. Als teamspeler van ons zeer gemotiveerde onderhoudsteam ben je een belangrijke persoon in de ontwikkeling van deze afdeling.

FUNCTIE-EISEN Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding richting installatietechniek op minimaal niveau 4, bij voorkeur aangevuld met specialistische cursussen zoals meet en regeltechniek en / of klimaattechniek en je hebt al enkele jaren ervaring op gedaan als servicetechnicus binnen de utiliteit en bent klaar voor een vervolgstap in je carrière

 • Je hebt ervaring met het onderhouden van diverse elektrotechnische installaties
 • Communicatief ben je zeer vaardig en je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen in het vakgebied
 • Communicatief
 • Klantvriendelijk
 • Flexibel W
 • WAT BIEDEN WIJ JE Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.

  000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  ENGIE Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering.

  Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. CONTACTINFORMATIE Spreekt deze vacature je aan?

  Reageer dan direct via de button solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Michiel de Graaff via michiel.

  de.graaff engie.com of telefonisch op 06-12431860. Monteurs

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier