Advisor WO Financial Services Risk — quantitative analysis (EMEIA FSO)
Ernst & Young AG
Amsterdam, Netherlands
38 dagen geleden

Een gezonde financiële industrie is de basis voor een stabiele economie. Financial Services Risk helpt klanten in de financiële sector bij het in kaart brengen en beheersen van risicio’s.

Door het gebruik van complexe financiële modellen, waarderingen en simulaties helpen onze financiële experts bij onze missie building a better working world’.

Wij zijn op zoek naar advisors om ons team te versteken! Interesse? We ontmoeten je graag! Jouw uitdaging Als FS Risk advisor adviseer jij organisaties bij het ontwerp, de implementatie en de validatie van o.

a. waarderings- en risicomodellen. Je houdt je bezig met het waarderen van complexe financiële instrumenten, hedge accounting, kredietrisico, marktrisico, operationeel risico en treasury-

en cash management. Je voert opdrachten uit in teamverband bij verscheidene binnenlandse en buitenlandse opdrachtgevers.

Naast de reguliere werkzaamheden is er veel ruimte voor eigen initiatief, veelal gericht op de toepassing van nieuwe technieken.

Zo hebben we al eens een blokchain gebouwd en meegedaan aan verscheidene machine learning competities. Jouw verantwoordelijkheden Je houdt van dynamiek en afwisseling in je werk en wordt graag uitgedaagd.

Hier draag je zelf ook een grote verantwoordelijkheid in, want bij EY wordt proactiviteit beloond. Je omschrijft jezelf als doortastend, analytisch, sociaal en communicatief vaardig.

Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied en bent in staat deze te vertalen naar concrete oplossingen voor onze klanten.

Je bent medeverantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met de klant en je levert een actieve bijdrage aan het uitbreiden van ons netwerk.

Je signaleert commerciële kansen bij potentiële of bestaande klanten en werkt meestal op locatie. Dit ben jij Word jij enthousiast van bovenstaande en herken jij jezelf in de onderstaande punten, solliciteer dan snel :

 • Je zit in de laatste fase of bent zojuist afgestudeerd in een (kwantitatieve) WO opleiding econometrie, wiskunde, aerospace engineering, electrical engineering, mechanical engineering, financial engineering, scheikunde, natuurkunde of een vergelijkbare richting;
 • Naast je studie heb jij jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten;
 • Je hebt programmeerervaring in Matlab, R, Python, VBA, C++, Java of vergelijkbaar;
 • Je hebt affiniteit met Financial Services en risico management;
 • Je bent in staat in complexe situaties en onder tijdsdruk te opereren;
 • Je bent sociaal, proactief en ondernemend;
 • Je bent kritisch, stelt je onafhankelijk op en houdt van diversiteit en diepgang in je werk;
 • Je kunt goed nuanceren en rapporteren, zowel schriftelijk als mondeling en in het Nederlands en Engels.
 • Jouw carrièremogelijkheden bij EY Bij EY staat jouw ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis en ervaring, dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten.

  Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je :

 • Een uitdagende en enerverende baan in een snel veranderende innovatieve omgeving;
 • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;
 • Internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s op zowel hard- als softskill niveau;
 • Mogelijkheid om post master opleidingen te volgen;
 • Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden.
 • Belangstelling? Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Florine van den Assem, Recruiter Advisory via of 06-

  55442561. Wil je meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook via onderstaande link. Make your mark.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier