Verzorgende IG KSW De Rietvelden
Evean
wormerveer
5 dagen geleden

Werk je graag met PG-bewoners? Hou je ervan om van alles te ondernemen met hen? Wil je in een bijzondere rol van Verzorgende IG werken?

En zou je jezelf willen ontwikkelen tot Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP)?

Kom dan ons team versterken in De Rietvelden; een kleinschalige woonvorm waar ouderen met een vorm van dementie wonen midden in een nieuwe woonwijk in Wormerveer.

Dat is wonen met warme zorg dichtbij!

Voor De Rietvelden is Evean op zoek naar een

Verzorgende IG

24 tot 32 uur per week (uren zijn bespreekbaar)

Thuis bij Evean, hier kom je te werken

Bij bieden we belevingsgerichte en zintuig activerende zorg; wij sluiten zoveel mogelijk aan bij hoe de bewoner met dementie de wereld om zich heen ervaart.

Daarom bepaal je jouw werk voor een groot deel zelf, op basis van wat bewoners nodig hebben en (uiteraard) in nauw overleg met je collega’s.

Wil een bewoner lekker buiten zitten? Dan regel je dat. De huiselijke, kleinschalige woonvoorzieningen in het mooie nieuwbouwcomplex zijn voorzien van een groot dakterras of eigen balkon waar het heerlijk vertoeven is.

Wil de bewoner graag uitslapen, dan kan dat. Samen boodschapjes doen om ouderwets lekkere sudderlapjes te kunnen maken? Ook dat kan.

De woonvorm beschikt over een praatcafé. Hier komen bewoners en vrijwilligers samen om te zingen of gewoon een praatje te maken.

Tevens beschikt De Rietvelden over een eigen reisbureautje . Hiervan maak je graag gebruik om bijvoorbeeld eens gezellig naar Artis te gaan met een aantal bewoners.

Of wat dacht je van een dagje naar een tuincentrum in de winter om de kerstshow te bekijken? Kan, er is van alles mogelijk.

Wij trachten het leven zo normaal mogelijk doorgang te laten vinden in een warme, veilige, omgeving en willen juist graag dat onze bewoners de regie over hun eigen leven laten (blijven) voeren.

Dit is de rol van je leven

Als eerste begrijp jij goed dat je werkt op een locatie waar anderen wonen en dat je als het ware te gast bent bij hen. Want werken bij een kleinschalig wonen-project is heel anders dan werken in een verpleeg- of verzorgingshuis.

Je wilt de bewoners leren kennen, ook als de persoon die hij of zij was voordat hij of zij bij De Rietvelden kwam wonen.

Respectvolle omgang met de bewoners, familieleden of andere bezoekers- en collega’s is voor jou de normaalste gang van zaken.

Werken bij De Rietvelden gaat niet alleen over het bieden van de goede zorg, maar meer nog over de extra aandacht die je geeft.

Vaak zit dit in de kleine dingetjes.

Je bent in staat om solistisch sfeer te creëren, ongeacht de beperkingen die bewoners (soms) hebben. Voor de één is dit muziek afspelen, bij de andere bewoners is dat lekker (samen) koken.

Je neemt de vrijheid die geboden wordt om de functie zo leuk mogelijk in te vullen en durft daarbij gerust af en toe buiten de kaders te treden.

Natuurlijk zoek je ook de samenwerking met collega’s die op afstand werken. Dit alles maakt werken op een kleinschalig wonen-project zo uniek!

Wanneer je bij Evean in dienst treedt krijg jij :

 • Salaris conform CAO VVT FWG 35, maximaal €2668,93 o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Een contract voor 12 maanden en als je het naar jouw zin hebt, hebben wij zeker de intentie jou na afloop een vast contract aan te bieden
 • Een contract voor 24 tot 32 uur per week waardoor jij zelf de regie houdt over de juiste balans tussen werk en privé. Parttime of (bijna) fulltime; alles is bespreekbaar
 • Reiskostenvergoeding
 • Cliënten, familieleden en enthousiaste collega’s die jouw inzet waarderen!
 • Plus een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals;
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8.33% (dus een 13de maand!)
 • Fiscale voordelen (bv smartphone / (elektrische) fiets / aanvullende reiskosten)
 • Lidmaatschap Evean Ledenvereniging waarmee je gebruik kunt maken van alle diensten en voordelen uit het servicepakket voor leden.
 • Pensioenvoorzieningen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • Collectieve ziektekostenverzekering
 • Vaste roostervrije dag
 • Persoonlijke ontwikkeling :

  Jij vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Maar wij ook! Daarom bieden wij jou volop mogelijkheden om als persoon, qua kennis of wat betreft vaardigheden te kunnen groeien. Bijvoorbeeld door :

 • E-learnings in jouw persoonlijke leeromgeving waarbij jij zelf de regie in handen hebt
 • De opleiding volgen tot Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) hoort zeker tot de mogelijkheden!
 • de onbeperkte toegang tot GoodHabitz, waar je online trainingen kan vinden als Mindfulness, talen leren, enz. en het Vitaliteitsplein
 • Wat breng jij mee om de juiste zorg te verlenen?

 • Uiteraard beschik je over een afgerond MBO-diploma niveau 3, Verzorgende IG, VIG
 • Je hebt kennis van dementie en het gedrag dat daarbij hoort en hebt de juiste vaardigheden om bij dat gedrag aan te sluiten
 • Je hebt inlevingsvermogen (onze bewoners zijn elke dag anders, dus je werk is dat ook!), toont inintiatief en hebt een warm hart
 • Bij indiensttreding dien je een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier