Administratief Commercieel Medewerker
De Meeuw
Oirschot
6 dagen geleden

Omschrijving :

Je ondersteunt de accountmanagers en de binnendienst door het coördineren en uitbrengen van informatie, offertes en contracten met betrekking tot het verhuren en verkopen van units.

Je voert verkoopondersteunende acties uit laat geen commerciële kans onbenut met betrekking tot het verhuren en verkopen van units.

Daarnaast vind je het leuk om administratief de puntjes op de i te zetten, offertes op te stellen én ervoor te zorgen dat ze worden getekend, en meer zaken die bijdragen aan een gezonde verkooporganisatie.

Dit ben jij :

Je hebt een klantgerichte en proactieve houding, dat spreekt voor zich in een functie zoals deze. Je bent een teamplayer, samen met je collega’s ga je voor het resultaat.

In hectische en onzekere situaties weet jij je hoofd koel te houden en behoud je het overzicht. Verder heb / ben jij :

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding;
 • Recente werkervaring in een functie waarin commercie en administratie centraal staan;
 • Flexibel in werktijden, maar ook in werkzaamheden. Je bent in staat om snel te kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden zonder het overzicht te verliezen;
 • Microsoft Office (met name Word en Excel) kent geen geheimen voor jou.
 • Toekomstbouwen met De Meeuw

  Met zijn eigen productieomgeving beweegt De Meeuw zich al meer dan 90 jaar soepel in de wereld van flexibele huisvesting, waarmee wij een thuis scheppen voor particuliere bewoning en een nieuwe horizon voor de huisvesting van bedrijfsleven, onderwijs & overheid en zorg.

  Met onze doordachte modulaire bouwmethode creëren we een circulaire wereld waarmee we ons met recht toekomstbouwers kunnen noemen.

  Van het Versnellingshuis Nederland circulair! mag De Meeuw daarom in 2021 de digitale rozet’ dragen. Een digitale medaille die we kregen voor ons aandeel in de circulaire transitie.

  Een inspirerend omgeving voor de kennisontwikkeling onze medewerkers, maar ook voor die van onze partners en opdrachtgevers.

  Bedrijfscultuur

  De toekomstbouwers van De Meeuw maken het verschil in een informele setting. Door samen te werken met een blauw’ hart voor de zaak, de juiste dosis Brabantse humor en gebrek aan dubbele agenda’s bereiken wij ons gezamenlijk doel : het oplossen van huisvestingsvraagstukken.

  Bij De Meeuw is iedereen gelijk. Of je hier nu 35 jaar werkt of een dag, het zit in ons DNA. Of je nu op kantoor zit of in de productiehal aan het werk bent : het gevoel van De Meeuw merk je overal.

  Arbeidsvoorwaarden

  De Meeuw in Oirschot biedt goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je opgedane, relevante ervaring. Secundair hanteren wij de cao Metaalbewerkingsbedrijf met 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen.

  Je komt bovenal te werken in een informeel team.

  Vragen

  Heb je vragen over deze uitdagende functie? Neem dan contact op met Kelly van den Biggelaar, Hoofd Binnendienst en Service.

  Zij is te bereiken via 0499-580420 / 06-53395997.

  Om te solliciteren op deze functie ontvangen we graag je cv en een motivatie waarom jij de kandidaat bent voor deze functie.

  Zien wij ook een match, dan plannen we een sollicitatiegesprek in. Je kan je sollicitatie sturen naar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier