ANIOS Longgeneeskunde 
Viecuri
Venlo, Netherlands
3 dagen geleden

Dit wordt je nieuwe baan

Wil jij weten hoe jouw carrière zich kan ontwikkelen als opstap naar een opleiding tot longarts of diverse andere beschouwende specialismen?

Of wil je een goede basis leggen voor een specialisatie tot huisarts of specialist ouderengeneeskunde? Topklinisch ziekenhuis VieCuri biedt jou de kans om als ANIOS aan de slag te gaan om zo de benodigde (praktijk)ervaring op te doen.

Als ANIOS Longgeneeskunde heb je een afwisselende baan. Overdag verricht je voornamelijk klinische werkzaamheden, die worden afgewisseld met de acute opvang op de SEH en consulten binnenshuis.

Daarnaast is er een mogelijkheid om mee te kijken op de longfunctie- en scopie-afdeling, en kun je leren om zelf pleurapuncties en drainages te verrichten.

Verder leer je niet alleen veel over de longgeneeskunde, maar ook op bijvoorbeeld cardiologische en internistisch gebied, vanwege het feit dat bij veel patiënten sprake is van comorbiditeiten.

In principe werk je veel samen met en onder supervisie van de longartsen. Voordeel van deze functie : je werkt geen avond- / nacht- en weekenddiensten!

De functie is een goede opstap voor degenen die graag in opleiding tot longarts willen treden of hun algemene kennis van longgeneeskunde en cardiologie willen vergroten alvorens zij starten met de huisartsenopleiding.

Kortom een fijne plek in ons enthousiaste team, waarbij er een prettige omgang is tussen assistenten, physician assistants, longartsen en verpleging.

Welkom in het team

De afdeling Longgeneeskunde is een afdeling met een variabele beddencapaciteit die seizoen afhankelijk is. De afdeling biedt een breed en gevarieerd pakket aan o.

a. chronische en oncologische zorg.

Binnen het ziekenhuis werken 7 longartsen welke de afdeling superviseren. Verder zijn er op de klinische afdeling 1 ANIOS, 1 co-assistent en 2 Physician assistents werkzaam waarmee jij nauw samenwerkt.

Er worden wekelijks besprekingen gehouden en de afdeling participeert ook in de opleiding interne geneeskunde.

Wij bieden je : een prettige samenwerking, collegialiteit en een gunstig leerklimaat met supervisie op korte afstand in een enthousiaste afdeling.

Wat breng je mee?

Je hebt de opleiding Geneeskunde afgerond en bent een gemotiveerde arts-assistent die, onder supervisie, zelfstandig kan werken.

Naast het goed kunnen functioneren in een team is het essentieel dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

Je bent per direct beschikbaar.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

 • De contractduur wordt in overleg vastgesteld met een maximum van (in eerste instantie) 1 jaar;
 • Salariëring is conform cao Ziekenhuizen in FWG 65 (max. € 5.620,- per maand bij een 36-urige werkweek);
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Wij bieden een opleidingsgerichte werkplek in een topklinisch STZ ziekenhuis;
 • En een opleidingsbudget van € 1.000, bij een dienstverband van tenminste één jaar;
 • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en / of professionele ontwikkeling.
 • Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden, zoals korting op sportarrangementen en / of verzekeringen.

  Bij gebleken geschiktheid (indien de ambitie bestaat om longarts te worden) zal de vakgroep zich inzetten om een opleidingsplaats voor je te vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier