Opgeleid worden als Metselaar? Start nu!
Maintec Bouw
Zutphen, Gelderland, Nederland
6 dagen geleden

Heb jij geen 2 linkerhanden, ben jij gemotiveerd en wil jij metselaar worden? Door persoonlijke begeleiding en kennis van het vak zijn wij de specialist in de bouw & techniek.

Géén ervaring in de bouwwereld? Als starter kan jij kosteloos een opleiding volgen en wij regelen een droombaan bij jou in de buurt! Lees snel de vacature en solliciteer!

Wat ga je doen?

De bootcamp is voor iedereen met techniek in de vingers en vindt plaats in jouw regio! Je krijgt persoonlijke begeleiding van een ervaren leermeester, waarbij jij voldoende aandacht en begeleiding krijgt om te starten in jouw nieuwe baan! In de uitgebreide werkplaats van onze partner wordt jij intensief klaargestoomd in 4 weken!

Waar ga je werken?

In onze bootcamp metselaar van 4 weken leer je de basis van het vak. Als leerling metselaar werk je altijd onder begeleiding van een vakman.

Als metselaar ben je onmisbaar in de bouw. Tijdens je opleiding leer je hoe je bouwtekeningen leest, hoe je moet metselen, hoe je moet voegen, over verschillende steensoorten, lijmen en species.

Met deze vakkennis leer je mooie rechte en gebogen muren maken met diverse metselverbanden. Ook leer je hoe je spouw- en enkelsteens muren bouwt en hoe je ruimte voor kozijnen uitspaart.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden na het behalen van een examen en een proefplaatsing van 2 maanden, een fulltime baan (32 - 40 uur) en een marktconform salaris.

In het veelzijdige beroep als metselaar kun je passen en meten als de beste! Je metselt van binnen en buiten & van fundering tot daknok.

Met verschillende stenen in diverse metselverbanden. Daarnaast doe je lijm-, herstel- en betonwerk. Wel héél erg leuk? Dan kun jij je vervolgens via ons nog verder specialiseren! Wil jij na je opleiding metselaar nieuwe leerlingen verwelkomen als bijvoorbeeld voorman? Dat regelen wij!

Wat verwachten wij van jou?

Wil jij écht iets neerzetten en voldoe je aan de volgende eisen?

 • Je bent gemotiveerd en wilt hard werken (harde eis).
 • geen twee linkerhanden.

 • Een rijbewijs is handig maar niet noodzakelijk, de eerste periode werk je samen met een vakkracht.
 • Je spreekt voldoende Nederlands en beschikt over goede lees- en schrijfvaardigheden;
 • Enthousiast?

  Solliciteer dan nu via de sollicitatiebutton. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier