Data Engineer
BDO Nederland
Eindhoven
4 dagen geleden

Jouw uitdaging

Als Data Engineer ben je continu bezig met het creëren van waarde en impact voor de BDO professionals en onze klanten. Dit doe je door data uit verschillende in- en externe bronnen te integreren in het BDO Data Platform, waardoor inzichten verkregen in cijfers, trends en ontwikkelingen die ons en onze klanten helpen om de beste dienstverlening te kunnen bieden.

Het kloppend hart van het BDO Data Platform bestaat grotendeels uit verschillende Microsoft componenten uit het Azure platform.

Hiermee lopen we technisch gezien voorop. Jouw eagerness naar toepassing van technologie en data maakt dat jij de Data Engineer bent die wij zoeken.

We gaan ervan uit dat je het leuk vindt om te pionieren, met name doordat ontwikkelingen op dit vlak erg snel gaan en we vaak zelf het wiel nog moeten uitvinden.

Uiteraard sta je er niet alleen voor.

Het team

Het team waar je onderdeel van gaat worden bestaat uit 8 Data Engineers / Developers / Data Scientist, 1 Integratie Specialist, Data Platform Beheerder en een Product Owner.

Het team is verantwoordelijk voor alles wat met data te maken heeft binnen BDO. De cultuur binnen het team is informeel en we helpen elkaar graag.

We werken met ons team op basis van de Agile / Scrum methodiek.

Binnen BDO hebben we een 20tal bronnen (denk hierbij aan o.a. Twinfield en AFAS) die we ingesten in ons datalake. Na het processen wordt de data beschikbaar gesteld aan onze Tabular Models.

Deze Tabular Models worden door de business gebruikt voor het realiseren van Power BI Dashboards

De gehele omgeving maakt gebruik van Microsoft Cloud technologie. Hieronder vallen o.a.

 • Azure Data Factory
 • Azure Databricks
 • Azure Analysis Services
 • Microsoft Power Platform
 • Een greep uit jouw werkzaamheden

 • Opzetten en uitbreiden van de Azure Data Factories.
 • Prepareren van datasets en datamodels (SQL / Databricks / Tabular Model).
 • Data analisten ondersteunen bij hun informatievraag en het juist interpreteren van data.
 • Ondersteuning leveren bij Power-BI dashboard ontwikkeling.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier