Projectleider Natuur en Water
Hartd.
Roermond, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Je gaat je bezig houden met het begeleiden van projecten in zowel de voorbereiding als ook de uitvoering. Je bent als technisch adviseur / projectleider bij uiteenlopende projecten betrokken.

Je bewaakt en verzorgt de planning, je stuurt het projectteam aan en je bewaakt de kosten. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met natuurtechnische werken en affiniteit met waterschapswerken.

Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.

Functie eisen

 • Goede contacten met de waterschappen en overheidsinstanties in de regio Noord-Brabant / Limburg
 • Werkervaring als projectleider van ''blauw-groene'' projecten
 • Ervaring in aanbesteding, directievoering, systeemgerichte contractbeheersing, vergunningen of omgevingsmanagement is een pré
 • Een opleiding op minimaal Hbo-niveau in land- en watermanagement, weg- en waterbouw of cultuurtechniek
 • Arbeidsvoorwaarden

  Voor deze functie worden marktconforme arbeidsvoorwaarden geboden, naargelang opleiding en relevante werkervaring. Na gebleken geschiktheid zal een overeenkomst voor onbepaalde duur worden aangeboden.

  Overige emolumenten worden op basis van de ''inlenersbeloning'' overgenomen vanuit de CAO van de betreffende opdrachtgever.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier