Industrieel Reiniger met Adembescherming B (SIR)
Adequaat Personeel
Rotterdam, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl
 • Wij zijn op zoek naar een aantal betrouwbare en gemotiveerde industriële reinigers die beschikken over het SIR certificaat "
 • Adembescherming B of C".

  Onze opdrachtgevers zijn zeer professioneel en opereren landelijk, maar in het bijzonder in de regio Rijnmond en Amsterdam.

  Zij zijn gespecialiseerd in het reinigen van opslagtanks, fabrieksinstallaties en schepen bij voornamelijk multinationals.

  De bedrijfscultuur laat zich omschrijven als; veiligheid bovenaan, no nonsense, hard werken, betrouwbaar en sociaal. Daarnaast is afspraak ook afspraak, van beide kanten.

  Je kunt alleen reageren als je het certificaat Adembescherming B (SIR) hebt óf als je al veel ervaring hebt in deze functie.

  Hogedruk- en / of druk vacuüm machinisten nodigen wij zeker uit te reageren en ook voor Uitvoerders Industriële reiniging hebben wij mogelijkheden.

 • Rijbewijs B
 • Eigen vervoer (auto)
 • Woonachtig regio Rijnmond of Amsterdam
 • Sociale persoonlijkheid
 • Over de werkgever

  Onze opdrachtgever is bij de industrie en overheid al sinds 1988 een krachtig voorbeeld van doordacht industrieel reinigen.

  Niet met de ambitie de grootste te worden, maar een der besten. Zij heeft een uitstekende staat van dienst en een langdurige band met verschillende prominente opdrachtgevers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier