Transportation Analyst
Continu
Venlo, Netherlands
1 minuut geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving Voor een innovatief en groeiend bedrijf in de omgeving van Venlo zijn wij opzoek naar een Transportation Analyst.

We zoeken iemand die de inkomende en uitgaande goederenstromen analyseert en verbeterd. De focus in deze functie komt vooral te liggen op het verzamelen van informatie en data van de vervoerders.

Je werkt nauw samen met de Carrier Manager, je ondersteunt deze manager door het maken van analyses en het verwerken van de data in rapporten.

Samen met 6 fulltime collega's maak je deel uit van het Logistics Control team. Functieomschrijving : Het analyseren van transportdata en het voordragen van verbeterpunten hierin.

Het analyseren en vergelijken van prijzen, prestaties en punctualiteit van de vervoerders. Vanuit die data rapporten opstellen.

Ontdekken van trends en correlaties door middel van datamining en analyses om inzichten te krijgen die het bedrijf kunnen verbeteren en helpen bij het nemen van effectieve beslissingen.

Ondersteunen van de carrier manager door het maken van voorbereidingen, rapporten en analyses. Het begeleiden van implementaties van nieuwe vervoerders.

Uitvoeren van marktonderzoek. Controleren van de facturen van de vervoerders. Functie eisen In het bezit van een Bachelor of Master in de richting van Supply chain management, Transport, Econometrie of Economie.

Werkervaring van 1 tot 5 jaar met als voorkeur gewerkt voor een retailer, etailer of vervoerder. Kennis van het zoeken en onderhandelen met vervoerders.

Je haalt plezier uit dataonderzoek en hier nieuwe, innovatieve en prijs besparende oplossingen uit te halen. Uitstekende kennis van de Engels en Duitse taal in woord en geschrift is een must.

Frans een pré. Je kan prioriteiten stellen, goed je eigen werk organiseren en goed plannen. Kan onder druk werken en je bent een echt teamspeler.

Uitstekende kennis van MS Excel. Arbeidsvoorwaarden Marktconform salaris op basis van ervaring en opleiding. Ruimte voor eigen ontwikkeling.

Werken binnen een ambitieus, innovatief en groeiend bedrijf.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier