Docent Huisartsopleiding
Erasmus MC
Rotterdam, Zuid-Holland
5 dagen geleden

Functie inhoud

Als docent Huisartsopleiding verzorgt u het onderwijs op de terugkomdag van een groep aanstaande collega's conform het landelijk opleidingsplan voor de opleiding tot Huisarts.

Op deze terugkomdag begeleidt u, samen met een gedragswetenschappelijk docent, een groep van circa twaalf aios bij het Leren van Ervaringen, geeft u een deel van het onderwijs, beoordeelt u de voortgang, doet u praktijkbezoeken en begeleidt u de groep opleiders die de aios in de praktijk opleiden.

Daarnaast bent u betrokken bij onderwijsontwikkeling, waarbij we kijken waar uw interesses en expertise liggen en hoe we dit kunnen inzetten voor het onderwijs aan onze aios en hun opleiders.

U werkt intensief samen met andere docenten en ondersteunend personeel van de opleiding. Wij bieden u cursussen om uw didactische competenties te ontwikkelen en op niveau te brengen.

Een ervaren collega zal u coachen tijdens uw inwerkperiode.

Werkomgeving

De afdeling Huisartsgeneeskunde bestaat uit de secties Wetenschappelijk Onderzoek, opleiding tot Basisarts / studentenonderwijs, Practicum Klinische Vaardigheden (PKV), opleiding tot Huisarts, opleiding tot Arts voor Verstandelijk Gehandicapten en de Leerstoel Verstandelijk Gehandicapten (GVG).

Profiel

U bent minimaal vijf jaar huisarts en een enthousiaste en deskundige collega. Van nature reflecteert u op uw huisartsgeneeskundig handelen en u bent nieuwsgierig naar de wetenschappelijke onderbouwing.

Het bevorderen van de competenties van aanstaande huisartsen spreekt u aan. U begeleidt hen daarin en durft hen zonodig aan te spreken.

U heeft affiniteit met het werken en begeleiden van groepen en verliest daarbij het individu niet uit het oog.

De Huisartsopleiding onderbouwt het onderwijs met wetenschappelijk onderzoek, vindt nadenken over de (beroeps)houding onontbeerlijk, distantieert zich van beïnvloeding door de farmaceutische industrie en wil aios opleiden tot zelfbewuste huisartsen.

Evaluatie en toetsing van huisartsen in opleiding, de inhoud van het onderwijs en scholing van docenten zijn wezenlijke elementen van de huisartsopleiding.

U onderschrijft onze visie.

Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden wij

Wij bieden u een tijdelijk dienstverband van 12 maanden, waarna bij gebleken geschiktheid een benoeming in vaste dienst volgt.

U wordt ingeschaald in schaal 12 (maximaal € 6.122- bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur). Daarnaast wordt een arbeidsmarktconforme toeslag toegekend en bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier