bijbaan klantenservice medewerker , Rabobank
Randstad
Groningen, NL
1 dag geleden

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen en zoek jij een leuke bijbaan? Wil jij ervaring opdoen bij een bank en heb je (binnenkort) een HBO propedeuse?

Kom werken bij de Rabobank als klantenservice medewerker!

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor particuliere klanten van de Rabobank. Je krijgt vragen over verloren pasjes, spaarrekeningen en leningen.

Jij hebt overal een antwoord op! Worden de vragen te specifiek? Dan verbind je de klant door met een expert op dit gebied.

Het belangrijkste is dat jij energie haalt uit klantcontact en zo meewerkt aan hun klanttevredenheidscijfer van een 9+!

Advies geven over financiële vragen gaat niet zomaar, wij als Randstad bieden jou een Wft Basis voordat je kan beginnen bij de Rabobank.

Vanuit de Rabobank krijg je een 4 weekse training om de klanten zo goed mogelijk te woord te kunnen staan. Deze training begint 6 of 13 januari en vindt plaats van maandag tot en met vrijdag van 17.

30 tot 21.00 en zaterdag van 09.00 tot 16.30. Op woensdag heb je geen training, je krijgt wel huiswerkopdrachten mee. Hiermee leg je een goede basis, waarna je start met het learning on the job’-

traject. Je wordt gecoacht en door ervaren collega’s begeleid zodat jij kan uitgroeien tot een financieel adviseur. Hierna krijg je een contract van 16 tot 20 uur, het is dus belangrijk dat je 20 uur beschikbaar bent.

Rabobank maakt graag kennis met jou! 10 december van 16 : 15 tot 19 : 00 is er een Experience Event. Hier krijg jij de gelegenheid om binnen te kijken bij de Rabobank Klantenservice en de kans om jezelf te presenteren! Handig om alvast rekening mee te houden!

 • Wat biedt de Rabobank jou;
 • een toffe bijbaan voor de avonden en op zaterdag

  salaris vanaf € 10,81 tot 14,00 per uur

  kosteloos je wft Basis halen binnen 6 maanden

  een werkplek met doorgroeimogelijkheden

  zelf je rooster aangeven, 6 weken van te voren

 • Wat vragen wij van jou;
 • enige ervaring met klantcontact of dienstverlening;
 • bijna) een HBO / WO propedeuse;
 • en ben het komende jaar beschikbaar.
 • Heb je een korte vraag? Stuur me dan een appje op 0612069844. Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande solliciteer button.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Minke Hovingh

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier