Leerling Monteur Installatietechniek W
Synsel Techniek
Botlek Rotterdam, Zuid-Holland, Nederlands
1 dag geleden
 • Bedrijfsomschrijving : *Locatie : regio BotlekDeze proactieve installateur heeft een passie om bedrijven te ontzorgen. Ze creëren, onderhouden en inspecteren installaties in alle soorten gebouwen.
 • Elke dag weer bewijzen de medewerkers dat hun liefde voor techniek in combinatie met klantgerichtheid de meest tevreden klanten oplevert.

  Ze zijn dan ook op zoek naar een Leerling Monteur Installatietechniek W met dezelfde passie voor het vak. Projecten worden van ontwerp tot aan oplevering vakkundig en snel gerealiseerd.

  Daarnaast bedienen ze klanten met service en onderhoud om de werking van elke installatie te waarborgen.Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als Leerling Monteur Installatietechniek W?

  Solliciteer dan vandaag nog!*Functie-inhoud : eerst ga je als Leerling Monteur Installatietechniek W mee op pad met een ervaren monteur of in een klein team* je assisteert bij het installeren, onderhouden en het oplossen van storingen aan diverse werktuigkundige installaties zoals airco's, ventilatiesystemen en verwarmingsinstallaties* je zal steeds meer werkzaamheden zelfstandig gaan uitvoeren om vervolgens regelmatig zelfstandig op pad gaan om onderhoud uit te voeren, storingen op te lossen en reparaties te verrichten* ben je als Leerling Monteur Installatietechniek W al ervaren, dan word je op basis van de uit te voeren werkzaamheden, zelfstandig of in een team ingezet*Functie-eisen : je volgt een opleiding richting MBO Installatietechniek of Werktuigbouwkunde* je hebt als Leerling Monteur Installatietechniek W affiniteit met de woning-, utiliteitsbouw of industrie* je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren* je beschikt over een VCA-diploma en een rijbewijs* je hebt als Leerling Monteur Installatietechniek W een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling* je hebt de ambitie om door te groeien binnen de organisatie*Wij bieden : als Leerling Monteur Installatietechniek W ontvang je een basissalaris tussen de €2.

  110 en €2.750 bruto per maand * een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband* 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per kalenderjaar* ruime opties op het gebied van toepasbare opleidingen voor de installatietechniek* reiskostenvergoeding of een auto van de zaak* moet je als Leerling Monteur Installatietechniek W extra kosten maken om jouw werk goed uit te voeren?

  Geen zorgen, je krijgt een uitstekende onkostenregeling*Salarisomschrijving*€2.110 - 2.750

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier