Technisch Projectbegeleider Drinkwater
Kiwa
Rijswijk
14 uur geleden

Voel jij je in je element binnen een dynamische technische omgeving en ben je goed in het managen en coördineren van technische projecten?

Wil jij je dagelijks bezighouden met de kwaliteit van producten die in contact staan met drinkwater (sanitair) en deze uiteindelijk aan de hand van laboratorium- en inspectierapporten certificeren?

Word dan technisch projectbegeleider drinkwater bij Kiwa in Rijswijk.

Waar draait het om?

Als technisch projectbegeleider ben jij verantwoordelijk voor de voortgang van (inter)nationale technische certificatieprojecten van producten die in contact staan met drinkwater.

Denk daarbij aan kranen en douchekoppen,

In deze veelzijdige rol ben jij hét aanspreekpunt en dé adviseur voor klanten, experts, inspecteurs, het laboratorium en het secretariaat omtrent vragen en advies, de voorbereiding van laboratoriumopdrachten en de juiste verwerking van testrapporten en certificaten.

Jouw focus hierin zal liggen op het zelfstandig projectmatig coördineren en plannen van de werkzaamheden. Deadlines zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Jij vindt het leuk en bent in staat om de verschillende behoeften en / of vereisten van alle betrokken partijen op elkaar af te stemmen en bent in jouw element binnen een dynamische omgeving, waar je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt.

Je dagelijkse werk bestaat verder uit de volgende onderdelen :

 • Het beoordelen van producten die in contact staan met drinkwater en die invloed hebben op en verband houden met de kwaliteit van drinkwater;
 • Projectbeheer voor meerdere projecten
 • Uitgifte en onderhoud van certificaten;
 • Het certificeren aan de hand van laboratorium- en inspectierapporten.
 • Waar ga je werken?

  In deze fulltime functie kom je te werken binnen de unit Drinking Water Installations met als standplaats Rijswijk. Je gaat deel uitmaken van een informeel, ervaren en gezellig team van deskundige en gedreven collega’s.

  Welke persoonlijkheid past bij deze functie?

  De technisch projectbegeleider die wij zoeken beschikt over een flinke dosis ondernemerschap, resultaatgerichtheid en is niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.

  Jij bent sterk in plannen en organiseren, overziet het grote geheel en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast sta jij sterk in je schoenen, heb je overtuigingskracht, ben je een stevige en volwaardige gesprekspartner en kun je goed om gaan met veranderingen, deadlines en afwisselende werkdagen.

  Wat heb je nog meer in jouw bagage?

 • Afgeronde technische hbo- opleiding. Bij voorkeur hts- mechanica, installatietechniek of aanverwant;
 • Je hebt enige werkervaring met projectmanagement en coördinatie- en planningservaring opgedaan binnen een vergelijkbare rol binnen een technische omgeving;
 • Kennis van en ervaring met Microsoft Office;
 • Werkervaring binnen de waterindustrie is een pré;
 • Kennis van en ervaring met accreditatierichtlijnen is een pré;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré;
 • Wat zetten wij daar tegenover?

  Een uitdagende en afwisselende baan, waarbij wij waarde hechten aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Daarnaast zijn onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in de aandacht die wij onze mensen bieden en daarom belonen met een goed salaris (passend bij opgedane kennis en werkervaring), een jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband, 27 verlofdagen, 10 Atv-dagen, een uitstekende pensioenregeling en de keuze uit een variabele beloning of eindejaars- / winstuitkering.

  Waarom werken bij Kiwa?

  Kiwa is internationaal een toonaangevende partij en op het gebied van inspectie en certificering bepalen we mede de norm.

  Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we daarin heel serieus. We werken met z’n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken.

  En jij kunt hieraan jouw steentje bijdragen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier