Bronbemaler
Abeos Uitzendbureau
Gees, NL
4 dagen geleden

Over de functie

Samen met jouw nieuwe vaste collega ga je elke dag op stap om de klus uit te voeren waar jullie op zjin ingeroosterd. Als bronbemaler zorg je dat op een bouwplaats het grondwater uit de grond wordt gepompt.

Zo maak je de bouwput begaanbaar en kan de aannemer met de bouw beginnen. Jij voert dus belangrijke voorbereidingen uit voor de uitvoerder, je legt immers de basis voor de werkzaamheden die op een bepaalde klus uitgevoerd moeten worden.

Een functie met veel verantwoordelijkheid.

Binnen het bedrijf zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden. Ook bieden we jou de mogelijkheid om bijvoorbeeld je BE / C of CE rijbewijs te halen.

Het zit simpelweg zo, als jij laat zien dat je wil werken, laat het bedrijf zien dat ze blij met je zijn. Wat je kan is dan ook niet belangrijk, wat je wil kunnen wel!

Functie eisen

Om aan de slag te kunnen als bronbemaler is het belangrijk dat je rijbewijs B hebt. Los van je rijbewijs kunnen we je eigenlijk overal wel mee helpen.

Nog geen VCA? Geen probleem, regelen we voor je. Nog geen ervaring? Dan zorgen wij voor de juiste collega die zijn ervaringen graag met je deelt.

Kortom, een functie met de wereld aan kansen!

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bronbemaling. Ze zijn in 2016 begonnen en hebben in de afgelopen jaren een indrukwekkende groei weten te realiseren.

De stamplaats van jouw nieuwe werkgever is Gees, dit ligt vlakbij Coevorden. Je zal werkzaam zijn in de regio Drenthe, Groningen en Friesland.

Samen met een team van ongeveer 20 collega's zorg jij er elke dag voor dat elke klus met plezier wordt uigevoerd en afgerond.

Want waar hard gewerkt moet worden, moet ook hard gelachen worden!

Wat wij bieden

Omdat het binnen de cao van de bouw heel lastig is om een salarisindicatie te geven beloven we jou dat we samen gaan kijken naar je verdiensten.

Wat is jouw salariswens, en wat biedt de cao op basis van jouw kennis er ervaring? Samen komen we vast tot een mooi uurloon! Daarnaast bieden we je een vast contactpersoon vanuit Abeos waarbij je met al je vragen terecht kan.

Ook als je behoefte hebt aan scholing of cursussen staan we voor je klaar. Kom eens langs voor een kop koffie, dan bespreken we de mogelijkheden! Jouw contactpersoon wordt Linda Velema, ze is bereikbaar op het nummer 06 53 63 26 07.

Je mag haal appen of bellen, maar als je liever een mailtje stuurt dan mag dat ook : linda.willems abeos.nl.

Over Abeos

Abeos Uitzendbureau is ontstaan vanuit een agrarisch en regionaal opererende coöperatie, opgericht in 1963. Vanuit deze basis is Abeos Uitzendbureau ontstaan én uitgegroeid tot een 2.

500 mensen tellend Top 30 uitzendbureau in de industrie, logistiek, groen, food en veterinaire sector. Onze roots maken wie wij vandaag de dag zijn en hoe wij werken.

Vakkundig, doelgericht en met daadkracht. En dat allemaal met de vertrouwde nuchtere mentaliteit uit het oosten. We steken onze handen graag voor je uit de mouwen.

Alles om snel te doen waar het écht om gaat : gewoon werken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier