Leerkracht voor groep 1/2 voor een Montessorischool in Utrecht gezocht! in Hilversum
DIT IS WIJS Hilversum
Hilversum, Netherlands
1 dag geleden
source : Meesterbaan

Jij bent een juf of meester die een soepel evenwicht bewaart tussen vrijheid en een systeem van vaste regels in de klas. Daarbij staan ontwikkelen, samenwerken en het eigen leerproces centraal op deze Montessorischool.

Deze basisschool is in het oosten van Utrecht gelegen. Met ingang van 1 augustus 2020 is deze basisschool op zoek naar een juf of meester voor groep 1 / 2.

Wat ga jij doen

Jij bent goed in staat om te achterhalen waar een kind zich in wil en kan ontwikkelen. Met de juiste materialen en een veilig leerklimaat biedt jij de kinderen de juiste middelen aan om zichzelf te kunnen ontplooien.

De kinderen in jouw groep bestaan uit meerdere leeftijdsgroepen. Op een natuurlijke manier leren de jongeren van de ouderen.

Jij bent gewend om nauwelijks klassikale lessen te geven. De kinderen werken vooral veel in kleine groepen of individueel.

Jij stimuleert de kinderen om een goede werkhouding te ontwikkelen, doelgericht te werken en zelfstandig opdrachten uit te voeren.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Lees dan snel verder!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier