Financieel adviseur junior/medior/senior
De Hypotheekshop
De Hypotheekshop Leiden/Lisse, NL
3 dagen geleden

Vacature De Hypotheekshop in (Leiden Lisse) Bollenstreek

Ruim een jaar geleden begonnen twee doorgewinterde hypotheekadviseurs de (zelfbenoemde ;)) nummers één en twee van Nederland samen een eigen financieel advieskantoor.

 • Twee gedreven heren met een duidelijke visie omtrent de succesfactoren’ van een financieel adviseur. Mede door enkele zeer uitstekende samenwerkingsverbanden met makelaardijen, gaat het ons voor de wind! Nu is er dus al ruimte voor groei;
 • de opening van een tweede vestiging in een nabijgelegen gemeente.

  Hoewel wij al die tijd al ondersteund zijn door een goede backoffice, kunnen wij al dat advieswerk niet met z’n tweeën af.

  Er komt zodoende een mooie plek vrij voor een hypotheekadviseur. Ben jij dat?

  Nieuwe functie : financieel adviseur

  Voor De Hypotheekshop in Leiden Oost en Lisse zijn wij op zoek naar een financieel adviseur. De kracht van de organisatie zit m in het geven van duidelijk, onafhankelijk en ongekleurd advies.

  In je nieuwe functie doorgrond je de wensen en (on)mogelijkheden van de klant, om zodoende een gedegen advies te geven waarmee de klant met vertrouwen de toekomst in kan.

  Elk aspect van de financiële huishouding wordt hierin meegenomen, dus ook de verzekeringen en de oude dag. De klant staat daar letterlijk op één.

  Op deze functie kan je reageren als je op zoek bent naar een :

  Junior functie :

  In deze rol kun je het adviesvak leren van de beste. Er wordt tijd vrijgemaakt voor een uitstekende begeleiding en is er veel ruimte om te sparren.

  Je wordt meegenomen in de wereld van het onafhankelijke advies en opgeleid om een begrip in de wijde omgeving te worden.

  Medior / Senior functie :

  Ook wanneer jij al plug-and-play bent en alles al onder de knie hebt, word je van harte uitgenodigd om te reageren. Er wordt een tweede vestiging geopend in een voor hen bekend werkgebied, dus dat geeft zeer veel groeimogelijkheden.

  Functie eisen

 • In beide rollen ben je een fijne, sociale collega met humor die eigenhandig zaken op- en aanpakt. Je bent gedreven in alles wat je doet;
 • verliezen is voor jou geen optie en nee’ bestaat niet. Daarbij weet je complexe materie begrijpelijk en inzichtelijk te maken.

 • Je denkt, werkt en communiceert op hbo-niveau (en dat kan ook prima wanneer je een mbo-diploma hebt).
 • Je hebt recente ervaring met het geven van hypotheekadvies, bij voorkeur onafhankelijk advies.
 • Je beschikt dus ook over de vereiste Wft-diploma’s.
 • Zeer fijn (een dikke pré dus) als je gewend bent om te werken met Adviesbox.
 • Super als je woont op maximaal een half uurtje rijden van de Keukenhof.
 • En last, but not least : er wordt van je verwacht dat je twee avonden in de week (en af en toe op zaterdagen) beschikbaar bent.
 • Wil je dit niet? Dan heeft reageren op deze vacature geen zin.

  Aanbod

  Je komt te werken in een klein team; daarbij horen zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit.

  Je wordt opgeleid tot een allround adviseur. Als blijkt dat je het aankunt, krijg je snel veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en de mogelijkheid om door te groeien tot bedrijfsleider.

  Afhankelijk van jouw capaciteiten, ervaring en persoonlijke eigenschappen kun je rekenen op een mooi, op maat gemaakt pakket :

 • een (meer dan) keurig basissalaris met daarbovenop een interessant bonusmodel (en dan kun je een prachtig jaarsalaris verdienen!);
 • een laptop en telefoon;
 • snel uitzicht op een vast contract.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier