Projectleider (rgs)
Roteck Personeelsdiensten
Rotterdam, NL
3 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

De opdrachtgever werkt steeds meer resultaat gericht samen met verschillende opdrachtgevers. Kennis en ervaring in RGS is dan ook een pré.

In de functie van Projectleider RGS ben je verantwoordelijk voor het volledige traject (inclusief calculatie) van meerdere onderhoudsprojecten tegelijkertijd.

Je bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en adviseert klanten met betrekking tot (meerjarig) onderhoud. Daarnaast stel je het projectplan op in termen van planning, budget, mensen en middelen.

Hierin ben je van opdracht tot en met nazorg verantwoordelijk voor het behalen van de gewenste resultaten en werk je nauw samen met het projectteam, onderaannemers en leveranciers.

Er zal moeten worden samengewerkt met je collega-projectleiders en je rapporteert aan de technisch directeur en bedrijfsleider.

Om de projecten te organiseren zal je een eigen projectteam hebben dat jij aanstuurt en waaraan je leiding geeft. De grootte van het team zal verschillen per project.

Functieeisen

 • MBO of HBO werk- en denkniveau;Ervaring in een soortgelijke functie;Kennis van NEN 2767Je kan systematisch en gestructureerd werken;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;Collegiale instelling, probleemoplossend en stressbestendig;Een goede beheersing met Microsoft Office is een pré.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een interessante en veelzijdige baan;Een prettige werksfeer;Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met bijpassend salaris.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier