Betonboorder
Carrière Uitzendbureau
Apeldoorn, NL
3 dagen geleden

Voor de regio Apeldoorn zijn wij per direct op zoek naar ervaren betonboorders voor een marktleider op het gebied van betonboringen.

Wij hoeven jou vast niet uit te leggen wat het werk van betonboorder inhoudt. Jij zult als geen ander weten wat je moet doen en wat er van je wordt verwacht.

Daarom vragen wij jou contact met ons op te nemen als je graag in aanmerking wil komen om voor 1 van de grootste betonboor organisaties van Nederland te werken.

Dit kan in verschillende regio's van het land. Bel of mail ons en wij regelen een persoonlijk gesprek direct bij de klant en de betreffende rayonmanager.

In dit gesprek zullen jouw wensen met betrekking tot werk centraal staan en word je werkervaring verder besproken.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een goed salaris volgens de CAO voor Bouw en Infra. Je werkverleden en ervaring bepalen de schaal waar je in terecht komt.

Zoals eerder vernoemd zorgen wij er voor dat je je VCA diploma op korte termijn kunt behalen indien je deze nog niet in je bezit hebt.

 • Je krijgt een bedrijfsbus mee en een werktelefoon. Er wordt gewerkt met een persoonlijk bonussysteem, waardoor je bovenop je salaris leuke extra'
 • s kunt verdienen. Bij goed functioneren en tevredenheid van beide kanten krijg je een vast contract aangeboden!

  Vaardigheden

  Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen we uiteraard aantoonbare werkervaring als betonboorder. Daarnaast dien je je goed verstaanbaar te kunnen maken in het Nederlands, i.

  v.m. veiligheid en communicatie met bouwopzichters en uitvoerders.

  Als je nog niet in het bezit bent van je VCA diploma zullen wij deze voor jou kosteloos verzorgen. Het enige wat jij hoeft te doen is via zelfstudie je VCA examen te behalen.

  De lesmaterialen worden door ons verstrekt.

  Je krijgt een eigen bedrijfsbus mee zodat rijbewijs B een vereiste is.

  Begrippen als gedrevenheid, betrouwbaarheid en zelfstandigheid passen in jouw profiel.

  Over de werkgever

  Een specialist op het gebied van alle voorkomende boorwerkzaamheden door geheel Nederland.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier