Juridisch adviseur Wmo en jeugd
REEF
Eindhoven, NL
18 uur geleden
source : Drimble

Omschrijving

Ben jij iemand die de creativiteit heeft om in scenario’s en effecten te denken? Iemand die in elk probleem een mogelijkheid ziet?

Iemand die het lef heeft om buiten de kaders te denken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je ondersteunt in dit project als juridisch medewerker je collega’s bij het oplossen van verschillende vraagstukken op het gebied van de Wmo-en jeugdzorg.

Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van weerschriften, het juridisch adviseren en ondersteunen van medewerkers van het toegangsteam, bezwaar-en beroepsprocedures, het actualiseren en beoordelen van beleidsregels en verordening op het gebied van Wmo en Jeugdhulp, het samenstellen van relevante juridische opleidingen voor toegangsmedewerkers in overleg met stafjuristen en het opstellen van nieuwe juridische processen en deze implementeren binnen het team.

Daarnaast ben je onderdeel van het kwaliteitsteam die verantwoordelijk is voor de kwaliteitsoptimalisering binnen de toegang.

Jij bent het gezicht van ons team en organisatie in bezwaar-en beroepszaken. Jij ziet kansen om veranderingen en verbeteringen door te voeren en zorgt ervoor dat dit gebeurt en kan flexibel schakelen in deze steeds veranderende wereld.

Vereisten :

Jouw toegevoegde waarde

 • Je hebt een juridische opleiding afgerond
 • Je hebt ervaring met het geven van juridisch advies
 • Je hebt aantoonbare gemeentelijke werkervaring binnen het sociaal domein
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een gemeente
 • Je beschikt over kennis en ervaring met juridische advisering op het gebied van WMO en jeugdhulp
 • Je hebt ervaring met het schrijven van verweerschriften
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier