Data Scientist (Amsterdam-Duivendrecht, Stern Facilitair)
Facilitair
Amsterdam-Duivendrecht
4 dagen geleden

De laatste jaren heeft Stern een moderne digitale infrastructuur gerealiseerd die toegang geeft tot bijna 30 jaar historische data en daar dagelijks nieuwe aan toevoegt.

Die willen we inzetten om het aantal transactie op ons platform en in onze winkels te laten groeien en om onze bedrijfsprocessen waar mogelijk nog efficiënter te maken.

Om ons op basis van data de weg te wijzen, zoeken wij een ervaren Data Scientist.

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Heb jij een autohart en wil je werken bij een van de grootste automotive concerns in Nederland?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent altijd in beweging

Binnen Stern beschikken we over een overvloed aan data uit verschillende bronnen, zoals DMS- en CRM systemen, Google Analytics, branch specifieke bronnen en heel veel verschillende losse bestanden.

Vanuit al deze databronnen verzamel jij data en weet je uit deze ongestructureerde data met behulp van machine learning’ de belangrijkste inzichten te halen.

Jouw analyses presenteer je in PowerBI en Excel aan diverse stakeholders en vormen de onderbouwing van concrete business cases.

Herken jij jezelf hierin en wil je graag werken als Data Scientist bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn? Lees dan verder en reageer snel!

Groei met ons mee

Wij hebben de ambitie om in Nederland de meest gewaardeerde en aanbevolen aanbieder van oplossingen te worden voor individuele mobiliteit.

Met 1.750 collega’s met een autohart, 64 verkooppunten en een modern digitaal platform plaatsen wij dagelijks de mobiliteit van onze klanten voorop.

Een mooie uitdaging, want de auto heeft voor hen allemaal een andere betekenis. Maar een ding hebben ze gemeen, een auto geeft je een gevoel van vrijheid! Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen?

Je komt te werken in een prettige en informele werksfeer met gemotiveerde en ervaren collega’s. Wij zorgen er voor dat jij jouw werkzaamheden goed kan uitvoeren in een fijne werkomgeving met goede koffie en een prima bedrijfsrestaurant! Naast een passend salaris bieden wij ook goede overige arbeidsvoorwaarden, zo kun je gebruik maken van onze bedrijfsfitness regeling.

Stern is een ambitieuze organisatie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen, intern door te groeien en aanvullende opleidingen / cursussen te volgen.

Jouw ambities

Wij zoeken een Data Scientist die ervaring heeft in het werken met data en beschikt over een portfolio van succesvolle data projecten.

Je kunt onze big data’ omzetten naar bruikbare informatie voor het management en je legt je toe op het maken van voorspellingen door data te extrapoleren en voorspellende systemen modellen te bouwen, testen en inzetten.

Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding en beschikt over een WO werk- en denkniveau. Je hebt een sterk analytisch inzicht en draagt concrete acties aan, bent pro-actief met je adviezen, zorgt voor een optimale structuur binnen alle datasystemen, Je denkt buiten de gebaande paden, bent een teamplayer en hebt een hands-on mentaliteit.

Je wordt onderdeel van een gemotiveerd team dat werkt vanuit een informele, ambitieuze en innovatieve werkomgeving waarin service en samenwerking centraal staan.

Je bent woonachtig in een straal van 30 km rond Amsterdam.

Jij bent een Data Scientist die de kneepjes van het vak kent. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en er is veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden een marktconform salaris dat wordt vastgesteld op basis van kennis en ervaring en het Stern functiehuis. Je werkt in een jong, flexibel en informeel team.

Gezien de omvang van de werkzaamheden gaat het om een fulltime dienstverband van 40 uur verdeeld over 5 werkdagen.

Stern. Altijd in beweging

Stern is een van de grootste automotive concerns in Nederland. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 1.

750 medewerkers een omzet van bijna € 1.000 miljoen op jaarbasis. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern zeventien toonaangevende automerken en het netwerk van Stern telt 75 vestigingen met een nagenoeg landelijke dekking.

Naast de dealerbedrijven biedt Stern ook aanvullende diensten, zoals leasing, verhuur, schadeherstel en bedrijfswageninrichting- en bestickering.

Binnen Stern werken betrokken en kundige medewerkers en er hangt een informele werksfeer, waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Stern biedt zijn medewerkers voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden ook tussen de diverse bedrijfsonderdelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier