Verkoper / Verkoopmedewerker IQOS - Utrecht
CPM
Utrecht, Nederland
4 dagen geleden

Is sales en retail jouw ding en wil jij werken met een gloednieuw, innovatief product? Stap nu mee als Sales Specialist in ons verhaal! Wij bieden je naast een toffe functie o.

a. een salaris van €1.800, doorgroeimogelijkheden naar seniorfuncties en diverse trainingen. Lees snel verder en solliciteer!WERKLOCATIE : UTRECHT Je functieAls Sales Specialist in onze boutique in Utrecht ben jij het gezicht van IQOS, een nieuw, innovatief product van Philip Morris!Onze klanten komen voor jou op de eerste plaats.

Met de nodige expertise informeer jij volwassen rokers over IQOS. Een goede begeleiding in de winkel en klantzorg na aankoop is daarbij van groot belang.

Naast klantenservice zorg jij dat de uitstraling van de boutique steeds piekfijn in orde is.Jouw proactieve houding en creativiteit komen de boutique ten goede, omdat er instore regelmatig activiteiten worden georganiseerd waaraan jij een bijdrage gaat leveren.

 • Je werkzaamheden bestaan o.a. uit : Het verwelkomen van klanten, het doen van een behoeftebepaling en de begeleiding van volwassen rokers bij hun kennismaking met de producten;
 • Het informeren / instrueren van klanten over de producten; Het leveren van maatwerk aan klanten. Zowel voor als na verkoop;
 • Het uitvoeren van instore retail activiteiten; Het leveren van KPI doelstellingen (door bijv. een klanttevredenheidsonderzoek).

 • Je krijgt van ons Een bruto maandsalaris van €1.800,- op basis van 36 uur; Doorgroeimogelijkheden naar meer senior functies;
 • 100% reiskostenvergoeding; Diverse trainingen (trainingsprogramma) voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • 180 vakantie uren en 8% vakantiegeld.Dit past bij mij!Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid met een warm karakter. In het verleden heb je ervaring opgedaan in de retail of hospitality.

  Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden en spreekt op professioneel niveau Engels. Je bent tussen de 32 en 36 uur per week beschikbaar om te werken (ook in het weekend) en je kan zo snel mogelijk van start.

  Let op : het is van belang dat je uitstekend Nederlands en Engels spreekt. Anders kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie.

  Philip MorrisEen rookvrije wereld als missie? Een internationale onderneming in de spannendste tijd van haar geschiedenis?

  Een gloednieuw product met een baanbrekende technologie? Dat vind je allemaal bij Philip Morris! Word onze nieuwe collega!Enthousiast?

  Laat ons zien wie je bent!Reageer direct door online te solliciteren via de button. Voor deze functie zal er eerst een telefonisch interview plaatsvinden, en daarna een gesprek met Angelique (accountmanager PMI) en Hester (recruiter).

  Vragen? Mail naar cpm thenextcrowd.com.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier