Regio receptionist met leaseauto
Facilicom
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Wiljij ook mensen blij maken?

Facilicom Groupis een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met eenomvang waar je u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wijdat ook.

In Nederland zijn we bekend van merken als Albron,Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerendeleefomgeving voor iedereen.

Dat is onze missie, dáár doen we hetvoor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

Debedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuktoonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio werken weaan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customerexcellence centraal staat.

Oplossingen voor de vraagstukken waaropdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En rekenmaar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gastbent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet;je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraalstellen.

Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd demensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijken altijd mensgericht.

Logisch dus dat we daar een streep onderzetten met de kernbelofte van ons merk : happy people make happypeople.

Onzemarkten

Sectoren waarin we ondernemen zijnschoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging,food&catering en zorg en welzijn.

Als moederbedrijf vormen wede verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving inalle facetten waar te maken.

Facilicom Group is behalve inNederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Onshoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan eeninspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie vanFacilicom Group. Het doel is wat telt : in een veilige, gezonde eninspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Trigion is een van de vier divisies van hetfamiliebedrijf Facilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong enmet een omvang waar je u’ tegen zegt.

Maar zeg vooral jij, dandoen wij dat ook. Naast dat Trigion bij ons familiebedrijf hoort,is Facilicom Group in Nederland ook bekend van merken als GOM,Facilicom Solutions en Incluzio.

Met meer dan 26.000 medewerkers iseen uitdaging ons niet snel te groot.

 • Bij Trigion kijken we met andere ogen naarveiligheid. Dit gaat verder dan standaard beveiligingsproducten endiensten. Trigion creëert veiligheid;
 • hiermee leveren wij eenbelangrijke bijdrage aan onbezorgd leven. Zodat mensen zich kunnenfocussen op wat voor hen belangrijk is.

  Zo bouwen we aan eenaangename en inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onzemissie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

  Wegaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om en denken altijdmet jou mee. Onze slogan? Happy people make happy people.

  Je ergens welkom voelen. Begroet worden met eenhartelijkheid die niet gespeeld maar naturel is. Het idee hebbendat er naar je is uitgekeken en dat het ontvangstproces speciaalvoor jou op maat is ingericht : bezoekinformatie via je smartphone,een eenvoudig digitaal aanmeldproces.

  Het is de service en comfortdie voor Embrace Hospitality Services de gewoonste zaak van dewereld is.

  Hoe we iemandontvangen, laat zien hoe we met relaties omgaan. De ontvangst iscruciaal in die relatie. En heeft daarmee impact op de primaireprocessen van een bedrijf of organisatie.

  Juist op die momenten kunje het verschil maken. Verschil maken door te laten zien dat hoebelangrijk een relatie voor je is.

  Functieomschrijving

  Heb je zin inafwisselende werkdagen? Als regio receptionist werk je bijverschillende opdrachtgevers in de regio Utrecht.

  Zo rijd je de enedag in je Embrace auto naar een groot bouwbedrijf in Nieuwegein ende andere dag naar een overheidslocatie in Utrecht.

  Toch doe je éénding bij elk locatie hetzelfde : als receptionist geef jijbezoekers, medewerkers en leveranciers een gastvrij en warmontvangst.

  Jij zet net dat stapje extra : door jouw warme groet,zowel aan de telefoon als aan te balie, maak jij van elke locatieeen warm thuis.

  Als receptioniste ofreceptionist herken je de medewerkster die binnenkomt om aan haarwerkdag te beginnen. Nerveus, want ze heeft een belangrijkemeeting.

  Jij bent al voorbereid op haar komst. Je geeft een korte,heldere aanwijzing naar de vergaderzaal waar haar meetingplaatsvindt.

  Jij hebt overal voor gezorgd : alle benodigdheden voorhaar presentatie staan klaar en de koffie is geregeld. Dankzij joustart de medewerkster vol vertrouwen met haar meeting.

  Daarna ga jeverder met je andere werkzaamheden. Denk hierbijaan :

 • Vergaderzalenreserveren
 • Postafhandeling
 • Telefoontjes en e-mailsbeantwoorden
 • Je werkt dus opverschillende locaties. Dit betekent dat je werkzaamheden perlocatie en dag verschillen. Leuk toch, zo veel uitdaging envariatie?

  En ook een beetje spannend. Geen zorgen, jestaat er niet alleen voor. Je wordt op elke locatie ingewerkt enhebt een teamleider en collega's die altijd klaar staan om jouwvragen te beantwoorden.

  Daarnaast bieden we je ook diverse onlinetrainingen en opleidingen zodat jij je kan blijven ontwikkelen.Extra leuk : je ontvangt van Embrace een leaseauto waar je in magrijden.

  Functie-eisen

  Representatief en verzorgd durf jij jezelf wel te noemen.Dankzij jouw betrokkenheid en empathie zorg je dat bezoekers eengoede indruk krijgen van jou en het bedrijf waar ze binnenstappen.

  Je laat zien hoe belangrijk je het vindt dat zij zich welkomvoelen. Je hebt oog voor detail en je omgeving. Je voelt het goedaan wanneer iemand iets nodig heeft.

  Ervaring als bijvoorbeeldreceptioniste of front office medewerker in een hotel is voor dezefunctie belangrijk. Maar jouw passie voor hospitality, dàt is waarhet echt om draait.

  Als receptioniste bij Embrace :

 • Ben je 24 tot 32 uur per week flexibelbeschikbaar. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Dewerktijden liggen tussen 06 : 30 en 22 : 00 uur, waarbij je vooraltijdens kantoortijden werkt.
 • Ben jeenergiek en ondernemend. Net dat stapje extra lopen is voor jouvanzelfsprekend.
 • Spreek je vloeiend Nederlandsen goed Engels : Goodmorning sir, how can I helpyou?
 • Bezit je een rijbewijsB.
 • Herken jijjezelf hierin? Solliciteersnel via de sollicitatiebutton. Stuur gerust een selfie mee!

  Hoe verder? Wij nemen binnen 3 werkdagentelefonisch contact met je op. We zijn ontzettend benieuwd naarjou. Na een positief gesprek nodigen we je uit voor een onlinegesprek met jouw toekomstig leidinggevende.

  Daarna heten we jegraag welkom bij Embrace!

  Arbeidsvoorwaarden

  Je ontvangt van onsnatuurlijk een warm welkom en je komt in een divers team van leukecollega s terecht. Als experts in de hospitality vinden wij jouwontwikkeling bij Embrace enorm belangrijk.

  Je start dan ook met eengoed inwerkprogramma en een workshop hospitality. Verder biedtEmbrace jou :

 • Een bruto uurloonvan €13,31.
 • Embraceleaseauto
 • Een contract metuitzicht op een vast dienstverband. Dit is dus geen tijdelijkefunctie, we hopen dat je voor langere tijd bij ons blijfwerken.
 • Toeslagen voor de urendie je buiten kantoortijden werkt.
 • Reiskostenvergoedingvan € 0,19 per kilometer (vanaf 9km).
 • Vakantiegeld, een goedepensioenregeling en eeneindejaarsuitkering.
 • Collectiviteitskortingop jezorgverzekering.
 • Bedrijfskleding met eenstomerijvergoeding.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier