Pedagogisch medewerker jongste groep bso Gigagroen
Bink kinderopvang
Hilversum
5 dagen geleden

De functie

In de functie van pedagogisch medewerker voor bso Gigagroen draag je zorg voor kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar en vorm je samen met je directe collega’s een goed team.

Je zorgt dat de kinderen even lekker kunnen bijkomen van school en dat ze meerdere activiteiten krijgen aangeboden met inachtneming van de pedagogische uitgangspunten van Bink.

We vinden het leuk als je wilt meedenken over uitdagende sportactiviteiten voor kinderen. Hiervoor is er niet alleen elke dag een grote gymzaal beschikbaar maar ook een groen schoolplein.

Onze wens is een enthousiaste en betrokken collega te vinden die naast proactief ook toegankelijk is en humor heeft!

Daarom werk ik bij Bink!

Voordat ik bij Bink werkte, zag ik regelmatig andere pedagogisch medewerkers van Bink in het wild. Bijvoorbeeld bij een kinderdagverblijf of met Bink-jas aan de kinderen ophalen van school.

Het trok me aan hoe zij met de kinderen omgingen. Dat een kind tegelijkertijd tegen jou als pedagogisch medewerker opkijkt, maar dat datzelfde kind er ook volledig mag zijn en wordt geaccepteerd om zijn of haar mening.

Dat sprak mij heel erg aan. Ik ben op zoek gegaan naar meer informatie en vond toen het pedagogisch beleid. Dat bevestigde mijn gevoel.

Ik heb gelijk gesolliciteerd en werk nu al sinds oktober 2019 voor Bink op bso Gigagroen."

Dit ben jij

 • je beschikt over een diploma op pedagogisch, sport of kunstzinnig gebied op minimaal mbo-3 niveau ();
 • je bent betrouwbaar en integer;
 • je bent energiek, vrolijk en een echte teamplayer;
 • je bent sportief en creatief en daarmee in staat om een veelzijdig en leuk activiteitenaanbod aan te bieden, waarbij je rekening houdt met de wensen van de kinderen, aangezien jij kindvolgend werkt;
 • je hebt goede communicatieve vaardigheden waarbij je in staat bent om goed te overleggen, goed kan refelecteren en feedback kan geven en ontvangen;
 • je bent 22 uur per week beschikbaar, verdeeld over 4 dagen
 • Wij bieden jou

 • een leuke functie waar je je eigen talent mag meebrengen en dat naar hartenlust kunt inzetten;
 • dynamische werkgever met ambitieuze doelen die voortdurend in beweging is;
 • niet alleen samen groeien met plezier in je team, maar ook door middel van opleidingen. We bieden verschillende interne opleidingen aan die jou helpen groeien, doen veel aan de verbetering van de kwaliteit van onze pedagogisch medewerkers door coaching met beelden en we staan ook open voor jouw ideeën;
 • een jaarcontract voor 22 uur per week verdeeld over 4 dagen;
 • een salaris tussen de €2.139,- en €2.913,- bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek afhankelijk van je werkervaring;
 • toegang tot onze speciale om je zo snel mogelijk wegwijs te maken in onze organisatie;
 • deelname aan een collectieve zorgverzekering, ruime tegemoetkoming in reiskosten (tot 30 km per enkele reis) en een ruime verlofregeling van 5,8 vakantieweken per jaar;
 • verder kun je gebruikmaken van ons fietsplan en een wervingsbonus voor het aanbrengen van nieuwe collega’s.
 • Over bso Gigagroen

  Bso Gigagroen werkt intensief samen met de Groen van Prinstererschool (Brede school) en is ook in deze school gevestigd.

  Het team bestaat uit 7 enthousiaste en betrokken medewerkers die graag open communiceren en met elkaar zorgen voor een prettige werksfeer.

  We vormen een brede school dus zien en volgen kinderen de hele dag door, onderhouden nauw contact met leerkrachten. Het is een kleinschalige, huiselijke bso waar iedereen elkaar kent, het team fijn samenwerkt en zeer betrokken is bij de kinderen.

  Naast de groepsruimtes, kunnen de kinderen terecht in de grote speelhal en het atelier. Verder zijn er iedere middag allerlei activiteiten in de gymzaal en natuurlijk op het groene speelplein van de school.

  Over Bink

  Betrokken bij elkaar, bevlogen op de inhoud en altijd in beweging. Dat is Bink. We voelen ons verbonden met kinderen, ouders en collega’s en staan voor de kwaliteit van onze opvang.

  Ons vak doe je met hart en ziel en daarin willen we steeds beter worden. Dat betekent ook dat we onszelf ontwikkelen, actief meedenken met ouders en partners en op de toekomst gericht zijn.

  Dat zie je terug bij onze medewerkers op de 78 vestigingen van Bink die dagelijks vol passie samen groeien met plezier.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier