Afdelingsmanager Jeugdzorg
Leger des Heils
Hilversum, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen? Als afdelingsmanager heb je een duidelijke visie welke kant je samen met het team op gaat. Je bent verantwoordelijk voor de woonomgeving, de financiën en je legt veel relaties met in- en externe partners.

Je handelt in het belang van de kinderen, de medewerkers en de organisaties en weet deze belangen in evenwicht te houden.

Als team vinden we het prettig wanneer we je zien op de werkvloer en dat we betrokken worden in het proces om samen tot de best mogelijke zorg voor de kinderen komen.

We willen graag iemand die zich inzet voor kwalitatieve goede zorg voor zowel cliënt als medewerker.

Een leidinggevende is iemand die coacht en regelmatig met de medewerkers in gesprek gaat over ontwikkelvragen, maar ook iemand die knopen doorhakt wanneer dit nodig is.

Dit ben jij

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Het onderkennen van trends en ontwikkelingen en hierop kunnen anticiperen;
 • Oog voor mensen en kennis van financiën;
 • Kennis en ervaring in de welzijnssector;
 • Goede netwerkvaardigheden;
 • Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op
 • Dit bieden wij

  Je inschaling vindt plaats volgens de CAO Sociaal Werk, schaal 10. Daarnaast ontvang je individueel keuzebudget van 16,3%.

  Ook is er een loopbaanbudget ten behoeve van jouw ontwikkeling.

  Over het Leger des Heils

  De regio Midden-Nederland is een werkeenheid van Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Het Leger des Heils ontfermt zich over mensen die te kampen hebben met problemen op meerdere terreinen van het leven : verslaving, dak- en thuisloosheid, psychiatrische aandoeningen en gezondheidsproblemen.

  Het Leger des Heils helpt hen bij het herstel van het gewone leven. Omdat we geloven dat ook deze mensen ertoe doen.

  De behandelgroepen zijn er voor kinderen van 8 18 jaar, voor wie een tijdelijke uithuisplaatsing en behandeling noodzakelijk is, en voor kinderen bij wie sprake is van ernstige opvoedingsproblemen waardoor een lichtere vorm van hulpverlening niet toereikend is.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier