Netwerk en Systeem Engineer
DWE ICT
Eemnes, Utrecht, Nederland
2 dagen geleden

DWE ICT verzorgt sinds vele jaren, met een gemotiveerd team van zo’n 50 collega’s, vanuit Eemnes en Huissen op deskundige wijze het netwerk-

en systeembeheer voor het Midden- en Kleinbedrijf, Transport & Logistiek en Onderwijs. Professioneel, snel, flexibel en voor een betaalbare prijs.

DWE ICT staat voor kwaliteit en kwaliteitsproducten op het gebied van hardware, software, security, wireless en cloudoplossingen.

Daarbij leveren we gespecialiseerde kennis op het gebied van ontwerp, implementatie, onderhoud,(remote) beheer van complete IT systemen en netwerken.

Voor onze locatie in Baarn of Huissen zijn wij bij DWE ICT B.V. per direct op zoek naar een

Netwerk en Systeem Engineer (Fulltime, 40 uur)

Als Netwerk en Systeem Engineer bij DWE ICT werk je in een team van ongeveer 30 technische collega’s. Je werkt zelfstandig, maar ook in teamverband en bent betrokken bij :

 • advies over, en bouw van, netwerk projecten;
 • beheer van (complexe) netwerken;
 • trouble shooting;
 • pre-sales;
 • onderzoeken van nieuwe netwerk technologieën en netwerk producten (R&D).
 • Je bent veelal het aanspreekpunt van de klanten, je bent mede verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en je meldt commerciële kansen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier