Horeca medewerker - De Zwarte Doos
WERKEN BIJ VERMAAT
Eindhoven
6 dagen geleden

Waar bijt jij je in vast?

Grand Café de Zwarte Doos is een horecalocatie op het TU-terrein in Eindhoven. Het Grand Café is gelegen aan in een prachtig park en heeft een groot terras.

Naast het cafégedeelte met een capaciteit van + / - 140 couverts, beschikt het ook over een bioscoopzaal en 3 vergaderzalen.

Van maandag t / m woensdag wordt er in de avond een film gedraaid. De overige dagen worden de zalen verhuurd voor grote congressen, vergaderingen en presentaties.

Als horeca medewerker zorg jij voor de ultieme gastvrijheidsbeleving. Je werkt met een enthousiast team en iedereen staat te popelen om met jou samen te werken, dat geldt andersom natuurlijk ook.

Samen zorg je ervoor dat de gast een onvergetelijke ervaring overhoudt aan zijn bezoek op onze locatie. Je hebt uiteraard een grote affiniteit met de horeca en waant je iedere dag weer graag in een nieuwe horecawereld.

Jouw dag bestaat uit een divers takenpakket. Je begint de dag met het verzorgen van de mise en place, zodra het restaurant er spic en span uitziet gaat het écht beginnen.

Het opnemen van bestellingen, het debrasseren van tafels en hier en daar een vaat door de machine halen. Jij draait je handen nergens voor om.

Tussendoor maak je nog wat heerlijke koffies en zorg je dat alles bijgevuld blijft. Wat een geslaagde dag!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier