Verpleegkundige
Zorggroep Charim
Rhenen
6 dagen geleden

Wie ben jij?

Als verpleegkundige coördineer je de zorg rondom cliënten. Hoe je dat doet? Daar weet jij zelf alles van! Jij draait jouw handen niet om voor verpleegtechnische handelingen en je bent oplettend in het observeren van bewoners.

Verder vragen wij van je dat jij :

 • in het bezit bent van een afgeronde mbo-opleiding verpleegkundige niveau 4.
 • BIG-geregistreerd bent.
 • Wijkverpleging Charim

  Cliënten zien medewerkers die niet zorgen voor’, maar zorgen dat’. Centraal in de wijkverpleging staat preventie en zelfredzaamheid.

  In samenspraak met de cliënt bedenk je mogelijkheden en adviseer je op het gebied van onafhankelijkheid. Als je kiest voor werken in de wijkverpleging, heb je het hart op de juiste plek zitten.

  Je stapt de deur binnen met een glimlach, maakt graag persoonlijk contact en zet jouw creativiteit in waar nodig.

  Betekenisvol werk, doen we!

  Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde.

  Liefde voor je cliënten, voor je collega’s en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren.

  Lees meer over de identiteit op .

  Wordt dit een match? Wij bieden :

 • FWG 45 maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • volop keuze uit extra’s van het Charim voordeelmenu, bijvoorbeeld : extra vergoeding van reiskosten, korting op je nieuwe fiets, laptop, smartphone, smartwatch of sportabonnement;
 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via de Charim Academie en keuze uit meer dan 100 online trainingen van GoodHabitz.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier