Functioneel Dynamics 365 CE Consultant
Avanade
Netherlands, Utrecht
5 dagen geleden

Country : Netherlands

Cities : Utrecht

Area of expertise :

Customer Relationship Management (CRM)

Job Description

Wil jij één van s werelds grootste goede doelen, bierbrouwerij of oliemaatschappij helpen in hun digitale transformatie?

Als Dynamics 365 CE consultant werk je in teamverband toe naar de beste oplossing voor onze klanten. Je wordt onderdeel van onze wereldwijde digital practice en werkt in multidisciplinaire teams aan een breed scala van Customer Experience-projecten.

Ons team bestaat uit ruim 50 CRM consultants in Nederland, en ruim 38.000 collega’s wereldwijd.

Je ondersteunt en begeleidt klanten in hun digitale transformaties om de ervaring van hun consumenten te verbeteren en te digitaliseren.

In workshops werk je samen met de klant en jouw team de optimale oplossing uit, die jullie vervolgens gaan realiseren. Je verfijnt en verduidelijkt user stories, bouwt en test de oplossing en brengt deze live samen met een team van andere experts - zowel onshore als offshore.

Wij helpen grote internationale bedrijven in diverse branches met hun digitale transformatievraagstukken, wat garant staat voor uitdagend werk aan grote en complexe projecten.

Onze projecten duren van enkele maanden tot enkele jaren. Bij de inzet op projecten wordt rekening gehouden met jouw talent, vaardigheden en ontwikkeling.

Op project werk je samen met een product owner, solution architect, delivery lead, technisch teamlead en (junior) Dynamics 365 CE consultants en developers.

Afhankelijk van jouw wensen en ervaringsniveau kan je doorgroeien naar andere rollen, uiteraard met de juiste begeleiding.

Mocht het je leuk lijken, dan kan je ook aangehaakt worden bij (pre-) salestrajecten of kan je helpen vorm te geven aan de interne organisatie.

We hebben een grote offshore-workforce en dat betekent dat je ook te maken krijgt met het samenwerken met collega’s op afstand.

Binnen Avanade werken we voornamelijk volgens de agile-methode.

Avanade is dé uitgelezen werkgever als je op het hoogste niveau aan de slag wilt met Dynamics 365 CE en onderdeel wilt uitmaken van een gaaf internationaal team van ervaren Microsoft-professionals.

Je kunt gebruik maken van de ervaring en mogelijkheden die Accenture en Microsoft bieden. Studiemogelijkheden zijn te over en mede dankzij de bedrijfsopzet, zijn we een werkgever waar je doorgroeimogelijkheden oneindig zijn.

Maak het verschil in je carrière bij Avanade.

Wat het voor mij leuk maakt om bij Avanade te werken is dat je op elk niveau daadwerkelijk waarde kunt toevoegen. Niet alleen door middel van officiële trainingen die je hier krijgt, maar ook de collega's om je heen die altijd bereid zijn om je te helpen en je iets te leren.

Als je een vraag hebt dan zijn er altijd meerdere mensen om je te helpen, zo weet je ook dat je echt wat aan elkaar hebt.

Dit geeft een echt team gevoel en zorgt voor een leuke en gezellige sfeer onderling met collega's. Daarnaast zijn er ook veel initiatieven om elkaar iets te leren, elkaar beter te leren kennen, of gewoon om up to date te zijn met de business.

Shanice, Dynamics 365 CE consultant

Wat maakt jouw succesvol :

 • Je minimaal 2 jaar ervaring hebt als Dynamics 365 CE consultant;
 • Je goede kennis hebt van Dynamics 365 CE of ander CRM-platform, certificering is een pré;
 • Je gewerkt hebt aan gave CRM-implementaties;
 • Je bent een teamspeler die samen met onze collega's het beste resultaat voor onze klanten wil neerzetten;
 • Je over een afgeronde bachelor of master beschikt;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

  Denk je dat je niet helemaal voldoet aan bovengenoemde maar heb je een can-do-mentaliteit en daag jij jezelf continu uit om nieuwe dingen te leren?

  Reageer dan alsnog, onze recruiters gaan graag met je ingesprek

  Waarom zou je voor Avanade kiezen?

 • een diverse en inclusieve organisatie;
 • een aantrekkelijk salaris en extra benefits;
 • een focus op training en jouw ontwikkeling en groei;
 • interessante klanten en projecten;
 • We moedigen je aan om tijdens het wervingsproces openhartig met onze recruiters te spreken over je carrièreambities en verwachtingen.

  In ruil daarvoor zijn we toegewijd om transparant met jou te communiceren over onze intentie en doelen rond deze functie.

  Voel jij de match?

  Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website.

  Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking en heb je 2 sollicitatiegesprekken.

  Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg via 06 1587 4548.

  Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkers op Be Orange en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier