Kwaliteitsmanager
YER Recruitment Solutions B.V.
Rotterdam, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Bedrijfsomschrijving In 1929 was Robeco één van deeerste assetmanagers die particulieren de mogelijkheid bood om tebeleggen.

Nu kan iedereen online beleggen bij Robeco. Bij Robecogeniet je van de voordelen van een grote institutionele belegger,op maat gemaakt voor particulieren.

De Quality Manager maakt deeluit van de business unit Robeco Retail. De positie rapporteertdirect aan de Manager CDD & Control.

Dit betreft een nieuweafdeling die naast Client Relations & Retention & CustomerValue Marketing onder de verantwoordelijk valt van het Co-HeadRetail.

Functieomschrijving Van inventarisatie tot implementatie,lever jij de kennis en expertise om de processen van Robeco Retailefficiënt en effectief in controle te brengen en te houden.

Kwaliteitsstandaarden en de daaruit volgende procesverbeteringenmoeten zorgen voor transparante en simpeler processen, een betereklantrelatie faciliteren en uiteraard het voldoen aan de wettelijkevereisten .

 • Om dit te realiseren schakel je in deze functie tussenalle stakeholders, zowel het management van Retail, Retail Control,CDD, de werkvloer en Corporate Risk en ;
 • Je maakt analyses,definieert kwaliteitsdoelstellingen en implementeert deze in deprocessen. Voor de implementatie schakel je met IT, zodat kwaliteitgeïntegreerd is in het geautomatiseerde proces, maar uiteraard ookmet de werkvloer (trainingen, coaching).

  Voor het succes van dezepositie moet je alle aspecten van het proces zien, ook als belangentegengesteld lijken te zijn. We zoeken dan ook een onafhankelijkedenker met overzicht, iemand die kritische vragen kan stellen.

  Daarnaast is het ook belangrijk dat je niet alleen in staat bent jebevindingen op managementniveau te presenteren, maar ook dat jedraagvlak creëert bij alle belanghebbenden.

 • Kwaliteitsprocessenzijn belangrijk voor de hele retail business van Robeco, dus ookvoor CDD, Transaction Monitoring, Service, Contact Center,Complaint Handling & ;
 • Je focus is grotendeels op AML en CFT(CTF), maar stopt daar niet. Functie-eisen De must haves voordeze positie : Je hebt een opleiding op wo niveau, aangevuld doorrelevante vakopleidingen (projectmanagement, quality).

  Je hebtaantoonbare ervaring met (operational) Risk en of Complianceissues. Bijvoorbeeld in een positie in compliance, riskmanagement,customer service, banking operations, of consulting.

  Je kunt eentrackrecord laten zien op het gebied van projectmanagement en ;Persoonlijkheid : Omdat het een nieuwe functie is, waarbij je soepelen effectief moet kunnen schakelen, verwachten we ook dat jeflexibel, creatief bent.

  Dat je iemand bent die niet bang is dehanden vuil te maken. Iemand die steeds de focus houdt op hetresultaat. Iemand die transparant is en hierdoor de organisatiegedurende het hele proces aangesloten en betrokken houdt.

  Enuiteraard ben je een goede communicator zowel in de Nederlandseals in de Engelse Taal. Het is een eerstelijns functie en hiermeeeen uitgelezen mogelijkheid voor iemand die meer bij de businessresultaten betrokken wil zijn in plaats van advies geven.

  Arbeidsvoorwaarden Robeco gelooft dat gemotiveerde en betrokkenmedewerkers onmisbaar zijn om klanten goed van dienst te kunnenzijn.

  Door de jaren heen heeft Robeco beter gepresteerd dan demarkt en Robeco wil dit succes dan ook graag delen. Naast eenuitstekend arbeidsvoorwaarden pakket, biedt Robeco aantrekkelijkecarrièrevoordelen voor medewerkers die bijdragen aan dit succes.

  Medewerkers krijgen alle gelegenheid om het beste uit zichzelf tehalen. Zo wordt samengewerkt om de beste resultaten voor de klantente realiseren.

  Dit betekent voor jou dat Robeco voortdurendinvesteert in je ontwikkeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier