Learning & Development Coordinator
CBRE Nederland
Amsterdam
5 dagen geleden

Word jij geïnspireerd door een werkomgeving waar creëren, ondernemen en hard werken samengaan en waar onze professionals toonaangevende oplossingen voor onze klanten realiseren, dan is CBRE de werkgever voor jou.

Kom naar The Core - en ervaar hoe ons werkplekconcept jouw talent, ondernemerschap en creativiteit stimuleert en ondersteunt.

Wij geloven dat mensen het verschil maken en wij zien The Core als blauwdruk voor onze toekomst.

Wat ga je doen?

In deze hands-on functie ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van bestaande en nieuwe Talent Learning & Development (TLD) programma’s voor onze Nederlandse organisatie.

Dit betekent dat je de regie voert over planning en logistiek en ervoor zorgt dat de programma’s leveren wat ze de deelnemers en het management beloven.

Dit vraagt dat je sterk bent in plannen en organiseren, je handig bent in het blussen van brandjes , het leuk vindt om steeds een vinger aan de pols te houden en graag opereert in een breed veld van stakeholders.

Het coördineren van bovenstaande elementen is de basis van je werk.

Naast de uitvoering van bestaande programma’s ben je ook verantwoordelijk voor het vernieuwen van het curriculum van onze Nederlandse CBRE Academy en aanverwante programma’s.

Hiertoe werk je intensief samen met de collega’s uit de business. Het gaat er immers om dat je (soms impliciete) wensen en behoeftes van de business vertaalt naar aantrekkelijke en innovatieve trainingen, workshops en andere leervormen.

Daaruit volgt dat je contacten legt en onderhoudt met een scala aan (interne) trainers en coaches en met hen afspraken maakt over prijs / kwaliteit.

Je draagt dan ook zorg voor het beheer van ons opleidingsbudget dat ruim 1% van onze jaaromzet bedraagt.

CBRE is een internationaal opererend bedrijf waarbij ook op het gebied van talentontwikkeling meer en meer over landsgrenzen heen wordt gewerkt.

Als Learning & Development Advisor maak je dan ook deel uit van een internationaal Center of Excellence. Dit houdt in dat met je collega’s in andere landen samenwerkt aan projecten en rapporteert in de matrix.

Je hebt een lijn naar onze EMEA Head of TLD, terwijl je voor je dagelijkse werk rapporteert aan de HR Business Partner in Nederland die TLD in portefeuille heeft.

Wat heb je ons te bieden?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO / WO niveau (HRM, bedrijfskunde etc.);
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening;
 • Je bent sterk en houdt van plannen, organiseren en opvolgen;
 • Je kan eenvoudig schakelen tussen tactisch en operationeel niveau;
 • Je hebt hands-on mentaliteit en je schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in zowel Nederlands als Engels.
 • Dit hebben wij jou te bieden!

  Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

  Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen.

  Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

  Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes.

  Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier