Tandarts
Dental Clinics
‘s-Gravenhage Wateringseveld, NL
9 uur geleden

Introductie

We vormen een vrolijk en hecht team, waarbinnen we altijd voor elkaar klaarstaan. We zijn gezellig, maar ook gedisciplineerd en professioneel.

Klinkt dit als iets voor jou? Dan ben jij de tandarts voor 2-3 dagen voor ons team! We hebben ruimte op de maandag, woensdag en donderdag (ook avond)

Organisatie

Samen gaan we voor de beste kwaliteit en we hebben veel plezier in ons werk. Dit resulteert in een vast team, waarvan de meesten al jaren samenwerken.

Naast algemene tandheelkunde kunnen patiënten in onze 4-kamerpraktijk terecht voor mondhygiëne en preventie. Benieuwd naar de praktijk en ons team?

Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg.

Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak.

Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie.

Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie eisen

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten.

Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier