HBO/WO (Afstudeer)stagiair Cybersecurity
Achmea
Apeldoorn, NL
13 dagen geleden

Over deze vacature

Heb jij affiniteit met security, formuleer jij graag je eigen uitdagingen en vind je het leuk om toepasbare oplossingen te implementeren?

Ben jij de gedreven student die ons team een impuls kan geven? Grijp jij iedere uitdaging met beide handen aan? Dan ben jij degene die wij zoeken voor onze cyber security stageplek!

Wij willen de meest vertrouwde verzekeraar zijn, een veilige digitale omgeving is daarom voor ons erg belangrijk. Wij streven er naar bij te blijven op het gebied van de ontwikkelingen in de digitale wereld.

Een zeer belangrijk aspect daarin is cyber security.

Bij ons krijg je de ruimte om invulling te geven aan je eigen afstudeerplek of stageplek, waarbij wij de eis stellen dat je onderzoek of stage moet bijdragen aan een veilige cyber omgeving van Achmea.

Om een beeld te geven zijn hieronder een aantal thema’s opgenomen, maar nogmaals : dit is geen limitatieve opsomming :

 • Datadriven : Hoe gaan we uit de enorme hoeveelheid data die we in het security vakgebied nu al tot onze beschikking hebben, nog meer waarde halen?
 • IT Security portaal : Hoe zorgen wij ervoor dat onze medewerkers de benodigde IT security documenten makkelijk én snel kunnen vinden.
 • Bijvoorbeeld door versie beheer, informatieclassificatie en naamgevingsconventie?

 • Configuration Management : hoe zorg je dat het vakgebied van configuration management aansluit op de eisen die vanuit IT security hieraan gesteld worden?
 • Dashboard cyber security ontwikkelingen : hoe ziet een dashboard met cyber security ontwikkelingen er voor Achmea uit voor zowel korte als lange termijn.
 • Wat kan dat dashboard bijdragen aan de cyberveiligheid van Achmea?

 • Secure Software Development Life Cycle : Hoe wordt Secure Software Development Life Cycle ervaren binnen de verschillende takken van Achmea en welke verbeteringen zijn er nodig?
 • Om al deze vragen te beantwoorden kunnen we veel slimme en leergierige mensen gebruiken! Wij zijn op zoek naar de beste en meest vooruitstrevende studenten van Nederland. Jouw afdeling

  IT Security

  De IT Security afdeling van Achmea maakt onderdeel uit van de unit Strategy en Governance’ binnen Achmea IT en is verantwoordelijk voor het tactisch en operationeel uitvoeren van het IT Security beleid van Achmea.

  Jij gaat binnen de afdeling IT security deel uit maken van het Security Consultancy Team. Een team met consultants die Achmea ondersteunt in het verhogen van het cyber maturity niveau. Jouw achtergrond

  Wat jou uniek maakt als HBO / WO (Afstudeer)stagiair Cybersecurity

 • Ben je HBO, WO Bachelor of WO Master student in de richting van Computer Science, Informatica, Data Analyse, Security Management, ICT, of vergelijkbare studies.
 • Heb je grote affiniteit met (één van de aspecten van) Cybersecurity.
 • Ben je erg leergierig en neem je veel initiatief.
 • Ben je een sociaal en gedreven persoon die graag samen uitdagende doelen bereikt.
 • 360 graden

  Kijk eens rond in Apeldoorn

  Wat wij bieden

  Een plek waar je veel kan leren op het gebied van cyber security. Een plek waarbij jouw onderzoek focust om impact te maken en ervoor zorgt dat jouw eindproduct daadwerkelijk wordt toegepast binnen Achmea.

  Minimaal 2 dagen per week verwelkomen wij je op ons kantoor in Apeldoorn, verder ben je vrij om te kiezen waar je aan de slag gaat.

  Dit mag bijvoorbeeld ook vanuit huis zijn, of op één van onze andere locaties. De stagevergoeding is €650,- bruto per maand, o.

  b.v. 36 uur per week. Wekelijks begeleiding van je stagebegeleider om inhoudelijke discussies omtrent je conceptueel product te voeren en daar waar nodig bij te sturen.

  Je start is in september 2019, maar dit kan in overleg ook eerder of later zijn.

  De toekomst creëren we samen

  Daar kunnen we jouw innovatieve ideeën goed bij gebruiken.

  IT met impact

  Maak het leven van miljoenen mensen beter met jouw IT-oplossingen

  Samen leren

  Kennis delen en met elkaar sparren, leidt tot de beste resultaten

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier