Agrarisch klusser Ingen
AB Midden Nederland
Ingen, NL
1 dag geleden

Dit ga je doen

Ben jij iemand die het varkentje zelf wel even wast? Dan hebben wij een leuke en afwisselende baan voor jou als agrarisch klusser bij een varkenshouderij in Ingen.

Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever :

Onze opdrachtgever is een varkenshouderij met 1200 zeugen. Naast deze varkenshouderij hebben zij ook een loonwerkbedrijf.

Vanuit dit loonwerkbedrijf mesten zij veelal bij fruittelers.

Voor deze opdrachtgever zoeken wij voor 2 dagen per week iemand die het leuk vindt om klussen uit te voeren in de bestaande stal en bij de bouw van een nieuwe stal.

Klussen, zoals bijv. het repareren van een stalkhek, etc. Je kunt dit af en toe afwisselen met loonwerk en wanneer nodig spring je bij in het verzorgen van de varkens.

Dit breng je mee

 • Je hebt ervaring met kluswerk en doet dit graag
 • De agrarische sector is voor jou niet nieuw
 • Je houdt van aanpakken
 • Je hebt enig technisch inzicht
 • Je hebt rijbewijs B en eigen vervoer en bij voorkeur rijbewijs T
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Ingen
 • Ons aanbod

  Wij bieden je voor 16 uur per week werk, bij een mooi bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om verschillend werk te doen. Daarnaast is er veel ruimte om te leren.

  Evt. kunnen we je ook andere mogelijkheden bieden om deze baan te combineren met werk bij een ander bedrijf. Je salaris is in overleg.

  Ben jij enthousiast over deze vacature van agrarisch klusser in Ingen? Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct, of uiterlijk 17 december.

  Graag ontvangen we ook je motivatie en CV. De oorsprong van AB Midden Nederland ligt in de agrarische sector. Onze vakbekwame mensen werken voor diverse tuinbouw- veehouderij en fruitbedrijven.

  Zo zoeken wij o.a. regelmatig melkers, fruitplukkers en teeltmedewerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier