Verpleegkundige neonatologie
VU medisch centrum
Amsterdam, Netherlands
7 dagen geleden

Wat ga je doen

Als verpleegkundige Intensive Care (IC) neonatologie ben je verantwoordelijk voor gecompliceerde verpleegsituaties van de pasgeborenen.

Je werkt intensief samen in een multidisciplinair team. Dit team bestaat uit ICN verpleegkundigen, medisch team, mede ICN-

studenten, voedingsassistenten, physician assistant, ventilation practitioners en zorgeenheidassistenten. Ter ondersteuning van de ouders worden het medisch maatschappelijk werk en de pastorale dienst betrokken.

Daarnaast heb je veel aandacht voor de begeleiding van de ouders. Je streeft er naar de ouders zoveel mogelijk in de zorg van hun kindje te betrekken.

Wat we van je verwachten

 • Je bent gediplomeerd verpleegkundige gespecialiseerd in IC neonatologie en uiteraard BIG-geregistreerd;
 • Je bent in staat om op creatieve en stimulerende wijze bij te dragen aan de zorg voor de ernstig zieke pasgeborenen en de ouders;
 • Je wilt graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het team, het specialisme en je persoonlijke ontwikkelingen.
 • Waar ga je werken

  Op de intensive Care Neonatologie (ICN) bieden we intensieve zorg aan pasgeborenen vanaf een zwangerschapsduur van 24 weken bij wie een of meerdere lichaamsfuncties bedreigd zijn en waar vitale lichaamsfuncties bewaakt, ondersteund of overgenomen dienen te worden.

  De zorgeenheid beschikt over 18 bedden en bestaat uit 2 units.

  De patientenpopulatie is veelzijdig en vraagt professioneel inzicht en toewijding. De overlevingskans van deze pasgeborenen is de laatste jaren sterk toegenomen dankzij de medische en verpleegkundige ontwikkelingen.

  Naast uiteenlopende handelingen zijn eveneens de aandacht voor het welzijn van het kind en de begeleiding van diens ouders van essentieel belang.

  Ons team is continu in ontwikkeling, neonatologie is een specialisme waar je blijft leren!

  De Vrouw-Kind divisies van VUmc en AMC werken samen. Sterker nog, we worden één academisch Vrouw-Kind centrum. Daarom is er een intensieve toenemende samenwerking zijn tussen Vumc en AMC.

  Wat we je bieden

  Salarisschaal 9A : 2919 tot 3582 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

  Naast een uitstekend basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op .

  Een (uitgebreide) screening is onderdeel van de selectieprocedure. Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is hier onderdeel van.

  Klik voor meer informatie over de screeningsprocedure.

  Als je werkzaam bent in een zorggerelateerde functie, is een aanstellingskeuring onderdeel van de selectieprocedure.

  Als je in roosterdienst werkt en je dienst begint na 14.00 uur of in het weekend, dan kom je in aanmerking voor een roosterparkeervergunning.

  Voor het gebruik van deze roosterpas zoals hier beschreven, zijn voor de medewerker geen kosten verbonden.

  Bijzonderheden

  We hebben een geweldige app ontwikkeld. Deze app informeert ouders van te vroeggeboren baby’s. Meer informatie vind je

  Bel ons gerust!

  Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Barbarella Zandstra , via 020 444 30 36.

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lieke Stoelers, corporate recruiter , via 020 444 5635.

  Je kunt uiterlijk tot en met 18 december 2018 solliciteren via de button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier