Stage Marketing - Januari/Februari 2021
L'OREAL GROUP
Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland
2 dagen geleden
source : Fashionjobs

Vanaf dag één ben je eenvolwaardig lid van het marketing team op jouw afdeling. Dit betekent dat je derechterhand wordt van een product manager en meewerkt aan de lokale marketingvan een specifiek met op productgroep.

Je maakt zowel kennis met deoperationele als stragische marketingactiviteiten en draagt hierdoor bij aan degroei van onze merken.

 • Jouw taken zijn onder andere : -Marketing analyses maken;-Ontwikkeling en creatie vantrade brochures en displays voor producten;
 • Aanpassen van verpakkingen aande Nederlandse markt;-Maken van presentaties.Je bent werkzaam op de ConsumerProducts Division, Professional Products Division of Active Cosmetics Division.
 • Stage MarketingMeewerkstagebeschikbaar vanaf januari / februari 2021. Ben jij een enthousiaste (HBO) / WO Bachelor- of Masterstudent en heb jeaffiniteit met marketing en al relevante bijbanen en / of nevenactiviteiten, danis deze stage wat voor jou.

  Wij zijn op zoek naar een creatieve, ondernemendestagiair met een sterk analytisch vermogen. Ben jij full-time beschikbaar vooreen periode van 6 maanden, lees dan gauw verder.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier