WGB Verzorgende IG team de Wissel locatie de Koppel Almelo
ZorgAccent
Almelo, NL
6 dagen geleden

Team de Wissel, locatie de Koppel in Almelo is op zoek naar een WOONGROEPBEGELEIDER VERZORGENDE-IG of VERPLEEGKUNDIGE

Het betreft een abeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 20 per week.

Wil jij als woongroepbegeleider VIG / VPK alle tijd hebben voor de kern van je vak :

Een bijdrage leveren aan het herstel van de cliënt?

Kom dan op korte termijn werken op onze zelfsturende ELV-afdeling

op De Koppel in Almelo.

In de functie van woongroepbegeleider Verzorgende-IG / verpleegkundige verpleeg, verzorg en begeleid je cliënten die herstellen op de ELV-afdeling tijdens hun kortdurende behandelperiode van ca.

3 tot 12 weken. Wij bieden tijdelijk hoog complexe / medische zorg aan, die thuis niet geboden kan worden. Op de afdeling hebben wij cliënten die te maken hebben met o.

a. CVA-, orthopedische-, postoperatieve- en longproblematiek. Daarnaast bieden wij ook palliatieve zorg aan cliënten in hun laatste levensfase.

Je komt te werken in een zelfsturend team. Het aantal cliënten fluctueert soms sterk, waardoor ook de inzet van personeel sterk kan fluctueren.

Je bent met je team, individueel en met behandelaars intensief aan het werk om de cliënt bij voorkeur terug te laten keren naar de oude woon / leefsituatie.

Hierbij wordt rekening gehouden met de belastbaarheid en mogelijkheden van de cliënt, waarbij het behoud van eigen regie en de zelfstandigheid van de cliënt centraal staat.

Dat betekent dat je aansluit bij de cliënt, denkt in mogelijkheden en dat je oplossingsgericht werkt. De behandeling, zorg en verpleging vindt plaats in nauwe afstemming met de cliënt en diens naasten / verwanten en alle betrokken disciplines.

Wij vragen

Je levert een bijdrage aan het zorgproces van de cliënt. Je werkt actief mee in een multidisciplinair team. Kernwoorden die jou beschrijven zijn energiek, samenwerken, stressbestendig en uitdaging.

Je bent flexibel met betrekking tot uren en inzetbaarheid en kunt alle diensten werken (dag-, avond- en nachtdiensten). Je bent bekwaam voor de risicovolle voorbehouden handelingen die binnen de ELV-afdeling voorkomen of je bent bereid zo spoedig mogelijk daarin bekwaam te worden.

Daarnaast beschik je over een diploma van Verzorgende-IG.

Wij bieden

 • Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je hebt alle vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen.
 • Je salaris afhankelijk van ervaring en niveau ingeschaald in de FWG schaal 40 / 45 conform CAO VVT.
 • Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Deelname aan ons jaarlijkse WoonZorgCongres.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier