Manufacturing Engineer
JAWS B.V.
Zevenaar, Netherlands
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Manufacturing Engineer Functieomschrijving Manufacturing Engineer In deze functie bereid jij de order voor en bewaak je de acties binnen lopende projecten.

Daarnaast initieer je verbetervoorstellen met betrekking tot werkprocessen, orderflow en regelingen teneinde de medewerkers effectief en veilig te laten werken.

Ook ben jij de verbindende factor als het aankomt op het realiseren van efficiency- en kwaliteitsverbeteringen. Ben jij de kandidaat?

 • Je bent een echte teamplayer bent die medewerkers en middelen zo effectief mogelijk kan inzetten; Je hebt kennis van assemblage- en / of productieprocessen en van diverse materialen en gereedschappen;
 • Je hebt Ervaring met werken in ERP-systemen (bij voorkeur ISAH); Je beschikt over probleemoplossend en analytisch vermogen;
 • Je bent kostenbewust; Je stelt makkelijk prioriteiten en houdt overzicht bij projecten; Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Engels als Nederlands (Duits is een pre).

  Wat biedt het bedrijf? Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden Een marktconform salaris 200 vakantie-uren en 40 ADV-uren per jaar bij een fulltime dienstverband Pensioenregeling Resultaatafhankelijke bonus Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever is een middelgroot familiebedrijf.

  Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Zij heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie.

  Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd.

  Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Het bedrijf is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten.

  Op de hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van de producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier