ENGINEER BRABANT-NOORDOOST
Enexis
Brabant Noord-Oost
5 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Omschrijving

In deze functie maak je digitale projecttekeningen en draag je bij aan netontwerpen en detailengineering. Waar nodig ben je verantwoordelijk voor de data van uitgevoerde projecten en toets je de kwaliteit van revisiegegevens.

Jouw rol maakt dat een project efficiënt en volgens plan kan worden uitgevoerd.

Verder help je zowel de (Senior) Engineer en de Medewerker Engineer om projecten op hoog niveau voor te bereiden. Je maakt detailontwerpen, je verwerkt projectdata en voert project gerelateerde werkzaamheden uit.

Je signaleert verbetermogelijkheden en stelt op basis hiervan verbetervoorstellen op. Daarnaast werk je direct samen met de (Senior) Engineer.

Kortom : een functie waarbij je projectmatig en technisch bezig bent, flexibiliteit en goede communicatie van belang zijn en je moet kunnen samenwerken om succesvol te zijn!

Functie-eisen

Jij beschikt over een HBO werk- en denkniveau, hebt affiniteit met Techniek en hebt kennis van Elektra en / of Gas. Geautomatiseerde concernsystemen kennen geen geheimen voor jou.

Ook heb je kennis van de organisatie, procedures en voorschriften en ben je bekend met distributienetten en techniek. Daarnaast beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Brabantse gezelligheid zit je in het bloed : een worstenbroodje op vrijdag sla je nooit af!

Bedrijfsinformatie

Enexis Netbeheer, onderdeel van Enexis Groep, brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas.

Met state-of-the-art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer.

Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is.

En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.

Het team in 's-Hertogenbosch waarin jij komt te werken bestaat uit (Senior) Engineers, Medewerker Engineers, Tekenaars en Uitvoerders.

Je werkt op een gezellige afdeling met een open en informele sfeer. Het team is onderdeel van de afdeling Engineering & Aanleg en verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van de netten in Brabant Noordoost.

Als Engineer ben je van essentieel belang bij het uitvoeren van projecten en stem je af met verschillende partijen. Je hebt contact met collega’s van verschillende functies binnen je eigen afdeling, overheden, aannemers en andere netbeheerders.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je al enthousiast geworden? Als sociaal werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je in totaal nog 35,5 dagen bijkopen!

Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast?

Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.

 • Deze functie is ingedeeld in klasse 13, met een inschaling tussen € 2.622,- en € 3.745,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.
 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • Screeningsbeleid

  Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in : het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

  Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem dan contact op met Tom Janssen (Corporate Recruiter) via tom.

  janssen enexis.nl of 06-11 00 24 79.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier